odkurzacz do liści

« Powrót do grupy: Trudne tematy

15 października 2019, 22:03

Zgadzam sie: good 0 bad

Pilnie poszukuję odkurzacza do liści, co myślicie o akumulatorowym Ryobi one+? Warto? ludzie chwalą ze poręczny i mocny, ma ktoś z was z nim doświadczenia?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 października 2019, 05:01

Użytkownik jacykk napisał: Pilnie poszukuję odkurzacza do liści, co myślicie o
akumulatorowym Ryobi one+? Warto? ludzie chwalą ze
poręczny i mocny, ma ktoś z was z nim doświadczenia?
Update shell shockers new version

Szukacie dobrego hostingu w przystępnej cenie? Tutaj https://zenbox.pl/ macie dobrą ofertę, we wszystkich pakietach miejsce na serwerze, konta pocztowe i bazy danych są nielimitowane. Dodatkowo w każdym dostajemy certyfikat SSL, jest to potrzebne jeśli chcemy aby nasi klienci mieli bezpieczne, szyfrowane połączenia.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 listopada 2019, 09:58

Ja trochę nie kumam tego odkurzacz do liści. Nie lepiej je zgrabić i pozbierać.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 października 2020, 09:01

Today is full of difficulties, and tomorrow is not easy either. But after tomorrow everything will be all right fireboy and watergirl

Zgłoś | Cytuj | Link

5 listopada 2020, 22:57

Grabiłeś kiedyś liscie? A grabiłeś ich dużo i codziennie? Bo ja tak i mówię ci kręgosłup wysiada. Kupiłem odkurzacz ryobi i mega sprawa. Szybko można ogarnąc spory trawnik, zajmuje mi to dużo mniej czasu i jest o wiele mniej męczące

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Skuteczna reklama dla e-biznesu? Liczba postów: 272 Grupa: Trudne tema... Wolnostojące konstrukcje reklamowe oferują dużą powierzchnię, co pozwala na umieszczenie rozbudowanych reklam, które przyciągną uwagę. Konstrukcja reklamowa wol...
  • Sklep plastyczny Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Jaki sklep plastyczny Warszawa polecacie? Chciałabym kupić trwałe podobrazie malarskie oraz pędzle.
  • Problem alkoholowy - jak walczyć? Liczba postów: 475 Grupa: Trudne tema... Ludzie piją różne produkty alkoholowe i ja to jestem w stanie zrozumieć, ale nie wiem na przykład, czy jagermeister czy jest zdrowy i czy jego picie nie sprawi,...
  • Jak spędzasz swój wolny czas? Liczba postów: 151 Grupa: Trudne tema... Mi najlepiej w czasie wolnym wychodzi oglądanie filmów. Aby znaleźć ciekawe propozycje, korzystam ze strony https://cineman.cc/movies która oferuje szeroki wybó...
  • Gry komputerowe Liczba postów: 116 Grupa: Trudne tema... Izinet specjalizuje się także w konfiguracji i optymalizacji sieci komputerowych, co jest istotne zarówno dla klientów indywidualnych, jak i firm. Dzięki profes...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19414 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 248

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >