odkurzacz - zwykły czy automatyczny?

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

18 października 2019, 00:57

Zgadzam sie: good 0 bad

baq 50 lions free slots mfv free slot play

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 października 2019, 01:01

agp play free mr cashman slots

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 października 2019, 01:08

pck slot machines free games

Zgłoś | Cytuj | Link

18 października 2019, 01:09

cmw las vegas free slots
owa buffalo slots

Zgłoś | Cytuj | Link

18 października 2019, 02:03

buy prednisolone

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 listopada 2019, 10:01

Ja mimo wszystko wolę zwykły.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 listopada 2019, 10:42

bdo [url=https://hempcbdoilplus.com/>cbd oil prices

Zgłoś | Cytuj | Link

20 listopada 2019, 16:46

Ostatnio widziałem fajny odkurzacz xiaomi roomba u znajomego i bardzo mi się spodobał.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2019, 21:34

Jakoś te do mnie nie przemawiają specjalnie. My kupiliśmy odkurzacz pionowy, bezprzewodowy, mega cichy i zwrotny Pure Q9 od Electroluxa.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 grudnia 2019, 11:05

Też nie lubię tych samo jadących bo mam wrażenie, ze to jednak nie wszędzie dociera. Ale takiego Electroluxa pionowego bym przygarnęła. Świetną mają podobno siłę ssania mimo stosunkowo niewielkiej mocy.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• czarna bateria prysznicowa Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli chodzi o baterie prysznicowe ścienne czarne to jak najbardziej warto sprawdzić ofertę SOTBE LOFT SVAR, którą znajdziecie tutaj https://sklep.sotbe.com/SO...
  • piekarrniki Liczba postów: 78 Grupa: Sprzęt AGD... Świetną ofertę wyposażenia do gastronomi znajdziecie w https://atom-market.pl/ To miejsce zostało stworzone z myślą o zapewnieniu klientom produktów wysokiej ja...
  • Jak odpowiednio przechowywać wino? Liczba postów: 40 Grupa: Sprzęt AGD... Czy zwracacie uwagę na jakość produktów spożywczych, z których korzystacie w kuchni? Bardzo lubię spędzać wolny czas w mojej kuchni i gotować, zwłaszcza dla naj...
  • Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy? Liczba postów: 156 Grupa: Sprzęt AGD... Dokładnie, jednak do pewnych firm można mieć większe zaufanie do innych mniejsze. Candy ma świetne ceny, jednak niestety należy do firm do których trzeba podcho...
  • Ekspres do kawki Liczba postów: 87 Grupa: Sprzęt AGD... Wydając spore pieniądze na dobrej jakości ekspres pamiętaj o jego serwisowaniu jeśli chcesz żeby ci służył wiele lat. Najlepszym miejscem na serwis ekspresów do...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 608

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >