Jak już kupować nowe to w Bth Import Stal zamówić rury na wymiar do poręczy czy całej balustrady i uchwyty i inne akcessoria. Wszystko mają na miejscu.Chyba najtańsza opcja bo prosto od dystrybutora.Na miejscu wyszlifują na extra połysk i zafoliowane się odbiera.Jak ktoś ma do tego zdolności to sam sobie taką balustradę zrobi.
Gość: Marian S praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Chene.pl inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Hektor90 praktykant |
Przy remoncie schodów rzeczywiście trzeba uważać na wiele czynników, nawet takich niezależnych od nas, dlatego warto się przygotować na ciężką robotę. Jeśli Cię to przerośnie zawsze możesz udać się do fachowców, którzy doradzą czy warto je remontować czy już lepiej wstawić zupełnie nowe. |
| |
offline tadekburdzy inżynier
|
Ja niedawno kupiłem dom za pośrednictwem tego biura http://www.globalhause.pl/ (polecam). Dom pochodzi z czasów drugiej wojny, również schody były bardzo stare. Renowacja była bardzo droga i wymagała czasu, jednak efekt jest powalający. Warto odnowić stare schody, jeżeli cechują się oryginalnym stylem i ciekawą historią. |
Ten post był edytowany przez tadekburdzy dnia: 25 sierpnia 2017, 08:30 | |
| |
offline ModneSchody_com praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline oczkowgłowie inżynier
|
Obecnie schody powinny wyróżniać się nie tylko cechami funkcjonalnymi, ale też pięknie wyglądać i nadawać charakteru wnętrzom. To zadanie w mojej ocenie bardzo dobrze spełniają schody z kamienia naturalnego od producenta http://www.jppilch.pl/pl/oferta/schody.html a> Trudno się nimi nie zachwycić - w końcu wykonane są z materiałów takich jak marmur, granit czy trawertyn. |
| |
Gość: Direct Lender Loans praktykant |
|
| |
Gość: pearlwm11 praktykant |
|
| |
offline MBM.org.pl inżynier
|
|
| |
Gość: marecki001 praktykant |
Znając życie za profesjonalną renowację będziesz musiał sporo zapłacić. Czasami jest tak że jej cena przewyższa kwotę nowej konstrukcji. Ja bym polecił nowe schody wraz z balustradą. Ceny nie są wysokie a jak dobrze poszukasz to jeszcze na tym zaoszczędzisz. Balustrady ze stali nierdzewnej nie są takie drogie jak wszyscy mówią także spokojnie możesz poszukać czegoś w tym kierunku. |
|