Miedziane zaciski do instalacji wodnych ostatnio dość regularnie zamawiam ze strony swatt.pl. Mają mufy, łuki, redukcje – wedle potrzeb, można sobie dobrać to co jest przy konkretnej robocie potrzebne. Szybki kontakt, wysyłka bezproblemowa, jestem zadowolony też z ceny co mi się rzadko zdarza akurat.
Stron: 14 ▾ ◂◂ ◂ 10 11 12 13 14 ▸
Gość: jarek655 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline enerbau.pl fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline enerbau.pl fachowiec
|
I znowu tendencyjne powtarzanie, że elektryczne ogrzewanie
jest drogie! |
| |
Gość: wblokachciebi praktykant |
|
| |
Gość: maciek654 praktykant |
Kształtki, rury, mufy, kolanka i inne tego typu elementy przyłączeniowe do ogrzewania czy podłączeń wod – kan sprzedaje hurtownia Swatt na dobrych warunkach (prowadzą swój sklep online -swatt.pl). Szybki kontakt, duża dostępność części. Jeśli coś jest dostępne na stronie, to można być pewnym że są to w stanie też faktycznie sprawnie dostarczyć. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: gracjan685 praktykant |
Ostatnio się przekonałem do hurtowni Swatt, oni mają różnego typu osprzęt pod instalacje. Głównie tutaj biorę łączniki miedziane pod lutowanie – miękkie i twarde. Mają sprawnie robione zamówienia, jeszcze nie musiałem dłużej czekać na dostawę niż to było mówione. Na stronie swatt.pl można wygodnie online robić zakupy co mi osobiście bardziej odpowiada niż dzwonienie i zamawianie telefonicznie. |
| |
offline RafałKostkowski inżynier
|
Ogrzewanie podłogowe to bardzo dobre rozwiązanie. Ja mam takie w całym domu. Dodatkowo w łazience mam jeszcze ogrzewanie ścienne elektryczne. To bardzo dobre rozwiązanie, ogrzewanie takie jest ekonomiczne. Instalowałem system Schlüter-BEKOTEC-THERM od firmy http://techsystems.pl . Mozna u nich zamówić daermową wycene i projekt. |
| |
offline Fingaris inżynier
|
Ja chcę mieć u siebie ogrzewanie podłogowe, |
| |
Gość: scyzoryk praktykant |
Serdecznie polecam ogrzewanie podłogowe, jakie oferuje wraz z montażem http://www.twmtermo.pl/ . Skorzystanie z ich usług było świetnym pomysłem, który podsunął mi znajomy - teraz żadna zima nam nie straszna. :) |
| |
offline Auroks.pl inżynier
|
Mam podobne zdanie na temat ogrzewania podłogowego, czyli
jest to znakomita opcja która zapewnia optymalny komfort
termiczny, nie potrzeba również do niego grzejników
ściennych, wystarczy tylko wybrać dobrą firmę która
zajmie się wykonaniem i odpowiednie materiały, w tym celu
zapraszam na |
|
Stron: 14 ▾ ◂◂ ◂ 10 11 12 13 14 ▸