ogrzewanie elektryczne

« Powrót do grupy: Robimy instalację elektryczną

21 maja 2009, 14:58

Zgadzam sie: good 0 bad

ma ktoś ogrzewanie elektryczne zarówno wewnątrz jak i zewnątrz na zimę? zastanawiam się czy nie założyć takiego ogrzewania u siebie. rzekomo zimą nie ma wtedy problemu z zamarzniętymi schodami, rynnami, chodnikiem a nawet samochodem pokrytym śniegiem czy lodem. ile jest w tym prawdy? i jaki koszt miesięczny jest takiego ogrzewania?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 maja 2009, 17:05

też się zastanawiam nad takim ogrzewaniem, słyszałem, że jest bardzo dobre i nie takie drogie, na rok rzekomo około 6.000 zł. ale nie wiem na 100% kto ma takie ogrzewanie niech napisze co o nim sądzi.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 stycznia 2010, 22:19

Nie mam takiego ogrzewania, bo obecnie mieszkam w bloku. Ale w domu na pewno będę miał podgrzewane schody wejściowe, chodnik i pewnie podjazd oraz na pewno lustro w łazience ;)
Na forum muratora można znaleźć duży wątek opinii na temat ogrzewania elektrycznego całego domu.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 stycznia 2010, 17:42

Kurcze ja mam obecnie w domu instalację gazową ale chyba mnie przekonaliście do elektrycznej. tylko czy można zostawić gaz w domu a elektryczną założyć tylko na zewnątrz tak, żeby obejmowała jedynie schody wejściowe do domu?

Zgłoś | Cytuj | Link

11 stycznia 2010, 17:57

ja mam tylko taką instalacje tylko że wewnątrz na zewnątrz niestety nie i z pogodą taka jak obecnie to mam troszkę roboty :D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 stycznia 2010, 19:37

Teraz podgrzewanie ścieżki i chodnika do garażu stałą się bardzo popularne. Po ostatnich opadach dużo osób się pyta o tego typu instalacje podgrzewania.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 kwietnia 2010, 01:58

jeśli cię tylko stać

Zgłoś | Cytuj | Link

3 maja 2010, 13:25

Takie ogrzewanie niestety jest drogie. A jeżeli mieszkasz w bloku to nie zdajesz sobie sprawy ile kosztuje utrzymanie podgrzewanego chodnika,balkonu,schodów czy rynny. To są ogromne koszty.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 343

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >