Zgadzam się, wszystko to prawda i dodam że bardzo dobre okna ma też Wiśniowski, nie wiem czy widziałeś ich parametry i opinie użytkowników i fachowców ale też zdecydowanie warto zwrócić na nie uwagę, zwłaszcza na primo82, czyli te które są rekomendowane do domów pasywnych i energooszczędnych
Stron: 13 ▾ ◂◂ ◂ 10 11 12 13 ▸
Gość: jonela praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: richie praktykant |
Do domu pasywnego polecono nam model Winergetic Premium Passive to chyba Oknoplast jest producentem z tego co pamiętam. Profil posiada wzmocnienie SpaceBlock izolowane specjalną pianką. To rozwiązanie sprawia, że okna mają na prawdę świetne parametry do domów pasywnych. |
| |
Reklamy Google | |
offline Jędrek22 fachowiec
|
Jeżeli potrzebny jest dostawca okien to wybierz tego producenta https://www.drutex.pl/ bo to lider rynku. Ma on w ofercie okna z PVC, drewna czy aluminium i najniższe ceny. Możesz też zakupić drzwi, żaluzje czy systemy tarasowe. |
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
Według mnie jeżeli przede wszystkim zabieracie się za poszukiwania naprawdę dobrej jakości w zakresie odpowiedniej stolarki okiennej do swojego domu to powinniście się skontaktować z firmą Domega https://domega.pl/ w przypadku których będziecie mogli liczyć zarówno na doświadczenie, bardzo dobre ceny i jednocześnie rozbudowaną ofertę w zakresie okien m.in OknoPlast, Urzędowski, AluHaus, czy WND. Myślę, że najlepiej będzie po prostu wybrać się stacjonarnie i porozmawiać oraz wszystko sobie wycenić. Pozdrawiam serdecznie! |
| |
offline zbudowy1 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
|
|
| |
Gość: Will praktykant |
Hey there this is kinda of off topic but I was wanting to
know |
| |
|
|
| |
offline kosier64 doświadczony
|
Tak nie do końca jest to samo. Profile potrafią być różne. Bywają inne wzmocnienia. Niektórzy producenci dodają wkładki termiczne, które zmieniają parametry. Przykładowo Oknoplast. W Sampre oglądałem profil z wkładką z PUR. zupełnie cos innego niż większość. A mogą jeszcze dodać profil z aerogelem. |
| |
Gość: luxtop praktykant |
|
|
Stron: 13 ▾ ◂◂ ◂ 10 11 12 13 ▸