okna pcv

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10  ▸

26 listopada 2021, 14:17

Zgadzam sie: good 0 bad

Aluminiowe okna do domu to bardzo dobry wybór, aczkolwiek budżet trzeba mieć większy, najtańsze będą pvc i przeważnie takie okna ludzie mają w domach. Jak macie większy budżet to polecam. zainteresować się stolarką okienną aluminiową, bo okna są naprawdę wytrzymałe.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 listopada 2021, 14:52

No właśnie w budżecie przeważnie jest cały szkopuł.... bo każdy chciałby wyposażenie z najwyższej półki, ale kasy brak i trzeba ciąć koszt. Oczywiście nie zawsze najdroższa stolarka okienna będzie najlepsza, po prostu warto szukać opinii w sieci, popytać znajomych jak to u nich wygląda. Ja bym celował w średnią półkę cenową.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 listopada 2021, 18:25

Użytkownik Gość: łysy9 napisał: No właśnie w budżecie przeważnie jest cały szkopuł....
bo każdy chciałby wyposażenie z najwyższej półki, ale
kasy brak i trzeba ciąć koszt. Oczywiście nie zawsze
najdroższa stolarka okienna będzie najlepsza, po prostu
warto szukać opinii w sieci, popytać znajomych jak to u
nich wygląda. Ja bym celował w średnią półkę cenową.

Standardowe plastiki ze średniej półki cenowej dobrze się sprawdzą, wcale nie trzeba wymyślać nie wiadomo czego. Drutex porządna firma, do nich zajrzyjcie, ich okna mają dobre wzmocnienia stalowe, wysokiej jakości profile i do wyboru jest duża gama kolorystyczna.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 marca 2022, 18:02

Jesteśmy świeżo po zamówieniu okien wysokiej jakości. Pozwoliła nam na to oferta https://www.profix-budownictwo.pl/okna . Okna te idealnie odnalazły się w naszych wnętrzach, nadając im dodatkowego smaku. Co najważniejsze, są bardzo szczelne i solidne. Wszystko wskazuje na to, że posłużą przez długie lata!

Zgłoś | Cytuj | Link

10 marca 2022, 14:11

Szukając dobrych okien w najbliższej okolicy, trafiliśmy na firmę Matplast z Nowej Rudy. Zależało nam na tym, aby stolarka była solidnie wykonana i służyła jak najdłużej. Jakość okien Schuco nas przekonała, zwłaszcza że doradcy wyjaśnili nam, na co zwracać uwagę. Szybko udało się ustalić wszelkie szczegóły wyposażenia, a ekipa nawet przyjechała na bezpłatny pomiar. Okna przyszły w ustalonym czasie i były dokładnie takie, jak chcieliśmy. Jesteśmy zadowoleni, więc śmiało mogę ich polecić.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 kwietnia 2022, 12:53

Bardzo szeroką ofertę wysokiej jakości okien z PVC, a także z aluminium, można znaleźć w firmie Mitbau z Wrocławia. Niedawno właśnie zamawiałem u nich okna w nietypowych wymiarach i kolorach. Wybrałem systemy okienne Schuco, które praktycznie nie stawiają ograniczeń, jeśli chodzi o parametry czy kolorystykę. Firma ma ogólnie duże możliwości produkcyjne, a jej pracownicy potrafią świetnie doradzić w przypadku indywidualnych projektów. Gdyby ktoś z Was budował dom w województwie dolnośląskim, to zdecydowanie warto ich odwiedzić.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 listopada 2022, 12:47

jak najbardziej tutaj mogę się zgodzić, że przede wszystkim należy zwrócić uwagę na jakości wykonania, izolacji oraz oczywiście zabezpieczeń przed włamaniem i nowoczesnego designu. Tutaj pomóc Ci może firma Domega z Poznania w przypadku których będziecie mogli liczyć na wysoki standard, profesjonalizm obsługi i jednocześnie najlepsze zestawienia i też odpowiednio wykonany montaż, aby etap stolarki był pomyślnie zakończony bez zbędnego przepłacania.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 listopada 2022, 22:30

Uważam, że okna Drutex faktycznie będą dobrym wyborem, ponieważ decydujecie się na jakość, no i na firmę, która posiada naprawdę ogromne doświadczenie. Dodatkowym atutem tej firmy na pewno jest również to, że bez żadnego problemu zamówicie sobie ich produkty i też sprawdzicie w całej Polsce.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2023, 14:32

Świetne okna z PVC znajdziecie w ofercie firmy Oknostyl z Jabłonnej koło Lublina. Produkują okna w systemach Schuco, które są bardzo solidnie wykonane, a do tego niezwykle eleganckie i dostępne w wielu oryginalnych kolorach, jakich na próżno szukać u innych producentów.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 marca 2023, 15:03

Rózne okna i profile ogladałem. Nie ma co przepłacac.
Okna firmy Dobroplast (fabryka woj.podlaskie) nie odbiegaja niczym od np.drutexa tylko ten swojego czasu puscil reklame w telewizji i poszło.
Sprawdzcie profil Dobroplasta PLine, gruby profi, sztywny, okucie winkhaus, trzy szyby super wspołczynnik 0,5 , 3 uszczelki, piekny profil szczególnie ten elegance i do tego to łączenie przy kolorze z wąziutką spoina prawie niewidoczna. Cena lepsza niz w druteksie. Jakosc super.
Dla tych którzy maja mniej pieniedzy optymalny wybór to profil ovlo, srednia cena, przystepna jakosc bardzo dobra, okucie winkhaus tez bardzo dobre. Tylko szukac sprawdzonej firmy która dobrze zrobi pomiar i która dobrze zamontuje bo bez tego ani rusz. Nie bierz w firmie ktora szuka do montazu ludzi z zewnatrz bo nie ma swoich. To duzy błąd. Fachowy montaz gwarancja zadowolenia.
Okna sa tansze bo w podlaskim tansza sila robocza.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Montaż okien Liczba postów: 92 Grupa: Montujemy o... W kwestii dobrych i solidnych, wytrzymałych okien wysokiej jakości, to warto zwrócić uwagę także na nasze kolekcje które znajdziecie na ODB.com.pl w razie pyta...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
  • drzwi do mieszkania Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Ciekawa rzecz mnie ostatnio spotkała patrząc pod katem w/w tematu ze zdalnym dostępem lub kontrolą dostępu. Dostałem zamówienie na 5 sztuk drzwi z Wikędu do 5 d...
  • Drzwi balkonowe przesuwane? Liczba postów: 42 Grupa: Montujemy o... Jeśli system podnoszono-przesuwny, to w grę wchodzi tylko Schuco LivIngSlide. Skrzydła poruszają się lekko i niemal bezgłośnie, a system uszczelek zapewnia maks...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19404 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 215

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >