okna Fakro czy Velux

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

18 maja 2009, 16:51

Zgadzam sie: good 0 bad

które okna połaciowe będą lepsze Fakro czy Velux?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 maja 2009, 16:25

ja mam Velux i z całą odpowiedzialnością mogę je polecić :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 maja 2009, 11:27

obie firmy, godne zaufania i polecenia, u mnie też mam Velux i nie mogę narzekać.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 czerwca 2009, 14:28

zgadzam sie z fachowiecccc zarowno fakro jak i velux sa ok.
ja mam fakro a moi tesciowie velux i nie ma zadnych problemow, za to slyszalem ze gorzej jest z okpolem ( moze tanio ale jakosc :(

Zgłoś | Cytuj | Link

2 czerwca 2009, 17:23

Witam jeśli chodzi o zaproponowaną pytaniu alternatywę to jeśli chodzi o budowanie i okna to polecam Velux. Naprawdę porządne marka.
Pozdrawiam,
J.F

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 czerwca 2009, 13:45

ja do swojego poddasza wybralem okna fakro. dlaczego? bo to polska firma, która w przeciagu kilkunastu lat osiagnela 2 miejsce na swiecie, zaraz za veluxem dorownujac mu jakoscia. na pytanie velux czy fakro - odpowiadam: fakro, bo polskie

Zgłoś | Cytuj | Link

17 czerwca 2009, 10:31

Warto kupić okna zrobione z profili Veka. To bardzo dobre profile, no ale trochę droższe. Chyba Oknoplus (z Krakowa) ich używa.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 czerwca 2009, 17:47

Witam,
Ja optowałbym za Fakro. Jakość Veluxa, a ceny polskie. Pozdrawiam,
J.F

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lipca 2009, 02:42

jedna i druga firma robi dobra okna ale ja bym wybrał Velux`a pracowałem na tych oknach i pracuję do tej pory są niezawodne.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2024, 09:53

Moim zdaniem, Domega oferuje najlepsze okna i drzwi na rynku. Sprawdź ich ofertę na https://domega.pl/ i daj koniecznie znać co myślisz o ich produktach? :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • Montaż okien Liczba postów: 92 Grupa: Montujemy o... W kwestii dobrych i solidnych, wytrzymałych okien wysokiej jakości, to warto zwrócić uwagę także na nasze kolekcje które znajdziecie na ODB.com.pl w razie pyta...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
  • drzwi do mieszkania Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Ciekawa rzecz mnie ostatnio spotkała patrząc pod katem w/w tematu ze zdalnym dostępem lub kontrolą dostępu. Dostałem zamówienie na 5 sztuk drzwi z Wikędu do 5 d...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19419 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 291

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >