okna pcv

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10

19 kwietnia 2023, 12:38

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja z własnego doświadczenia polecam firmę Empol z Wrocławia. Produkują okna w sprawdzonych systemach Schuco, a ponadto mają bardzo dobrze wyposażony park maszynowy, więc można mieć pewność, że okna będą wyprodukowane z dbałością o detal. Przyjeżdżają na darmowy pomiar, proponują najlepsze rozwiązania i później wszystko sprawnie montują z uwzględnieniem technik ciepłego montażu. Byliśmy z żoną bardzo zadowoleni, zarówno z produktu, jak i obsługi.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 kwietnia 2023, 14:26

Czy zastanawialiście się także nad klamkami z zamkiem?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 stycznia 2025, 10:23

Okna zakupione w Agmar charakteryzują się doskonałą izolacją termiczną, co zauważalnie obniżyło moje rachunki za ogrzewanie. Sprawdź: https://agmarokna.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

3 lutego 2025, 10:49

Świetne okna! Bardzo energooszczędne i pięknie się prezentują. Fachowe doradztwo i szybka realizacja.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 lutego 2025, 10:51

Świetne okna! Bardzo energooszczędne i pięknie się prezentują. Fachowe doradztwo i szybka realizacja. https://agmarokna.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Montaż okien Liczba postów: 100 Grupa: Montujemy o... Szukasz idealnego rozwiązania do swojego wnętrza? Nasze plisy okienne na wymiar to doskonały wybór! Oferujemy produkty o wysokiej jakości w konkurencyjnych cena...
  • Drzwi wejściowe,wewnętrzne i bramy garazowe Liczba postów: 36 Grupa: Montujemy o... Jeżeli szukasz takich akcesoriów jak uszczelki z PCW to warto skontaktować się z firmą www.emaplast.com.pl. Firma EMA-Plast od blisko 10 lat zajmuje się produ...
  • jakie drzwi? Liczba postów: 632 Grupa: Montujemy o... Wybór odpowiednich drzwi może być wyzwaniem, ale warto pamiętać o kilku kluczowych kwestiach. Jedną z nich jest wykończenie drzwi, które ma wpływ nie tylko na e...
  • drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 502 Grupa: Montujemy o... Czy ja wiem czy się odchodzi od stalówek? Pewnie tak samo jak odchodzi się od ogrzewania gazowego, bo ktoś z Niemiec tak powiedział że teraz gaz jest bee. A jak...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 383 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19503 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 537

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >