oryginalny prezent?

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

Stron: 27 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

7 kwietnia 2018, 23:34

Zgadzam sie: good 0 bad

Masaż jest najlepszym prezentem dla każdego i na każdą okazję. Tutaj http://caelesti.pl/uslugi/masaze/masaz-leczni czy-kregoslupa/ znajdziecie ciekawe rozwiązania w tym zakresie. Taki masaż naprawdę pomaga. Poza tym można się przy tym zrelaksować.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 kwietnia 2018, 15:45

Jeśli chodzi o prezent dla kobiety albo nastolatki, to fajnym prezentem może okazać się lakier do paznokci w jakiś ciekawych kolorach. Ja ostatnio zamawiałam dla swojej chrześnicy lakiery, które znalazłam tutaj https://abcuroda.pl/kategoria/2me

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 maja 2018, 13:00

Skok ze spadochronem :)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 maja 2018, 11:51

Prezent powinien być nie tyle oryginalny, co po prostu dobrze dopasowany

Zgłoś | Cytuj | Link

21 czerwca 2018, 03:25

Ja uważam, że podróż w prezencie to świetny pomysł tylko problemem może być ustawienie dat, jeżeli chcemy zrobić komuś niespodziankę. Nie znamy stuprocentowo czyjegoś kalendarza i może być wtopa. Lepiej zostać przy bezpiecznych wyborach. Ja ostatnio chłopakowi sprawiłam skórzaną torbę na laptopa, bo ta z której korzystał była już rozwalona :) prezent ładny, praktyczny i ucieszył!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 lipca 2018, 10:33

Cześć :)
Jak dla mnie prezent wspaniały. Trzeba się tylko zorientować czy obdarowana osoba lubi akurat ten kierunek. Może podpytać jej najbliższych o jakim kierunku marzy? Tak, żeby nie było wtopy :) :)
Osobiście skakałabym pod sufit ze szczęścia :)

Zgłoś | Cytuj | Link

16 lipca 2018, 12:52

Czasami warto nawet nie tyle od razu do Nicei, co rozejrzeć się za ciekawymi miejscami na swoim podwórku. Na przykład nad wystawami sztuki – taki przykład podaję, bo sama się tym interesuję w wolnych chwilach. Ja kiedyś raz zabrałam koleżanki na wystawę zorganizowaną przez DESA Unicum i od tamtej pory regularnie przychodzimy na organizowane przez nich wydarzenia – tutaj można sobie przejrzeć, może kogoś zainteresuje: https://desa.pl/pl/exhibitions . O wiele bliżej, niż Nicea, a rozczarowane nie jesteśmy – wręcz przeciwnie :). Także i to może być świetnym prezentem, jak widać.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lipca 2018, 07:32

Ja bym się nie obraziła gdyby ktoś sprawił mi taką torebkę reserved :D Piękna jest! Ogólnie uważam, że takie prezenty jak perfumy, torebka, wino czy klasycznie KWIATY uciesza każdą kobietę

Zgłoś | Cytuj | Link

19 sierpnia 2018, 11:43

Oryginalnym prezentem będą z pewnością takie kosze prezentowe, które znajdziesz na stronie Nasze Kosze. Bardzo fajna sprawa, że można sobie skomponować kosz odpowiednio do sytuacji jaka jest stosowna. Cena atrakcyjna, więc nic tylko brać ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 sierpnia 2018, 23:20

Moim zdaniem warto kupić coś, z czego ucieszy się każdy. Czyli na przykład perfumy :) Sama szłam ostatnio do cioci na urodziny i stwierdziłam, że najlepiej kupić jej zapach który dobrze znam. A mowa o perfumach marki oriflame. Zawsze kupuje je sobie przez https://www.ceneo.pl/;27859-0v.htm bo na ceneo można porównać cenę. A to znacznie ułatwia zakupy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 27 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Motoryzacja Liczba postów: 75 Grupa: Pasje forum... Hej, czy ktoś z Was kupował części samochodowe w sklepie Auto Części Lipiec - https://autoczesci-lipiec.pl/oferta/skle p-motoryzacyjny-swiebodzin jeśli tak to po...
  • Własny biznes-warto? Liczba postów: 388 Grupa: Pasje forum... W dobie pracy zdalnej ochrona sieci jest kluczowa, a firewall Fortigate dostarcza skutecznych narzędzi dla zespołów pracujących w różnych lokalizacjach. Dzięki....
  • Samochód zastępczy na czas naprawy Liczba postów: 14 Grupa: Pasje forum... Sprowadzanie aut z Kanady może być korzystne, szczególnie jeśli chodzi o pojazdy luksusowe, które są tańsze niż ich europejskie odpowiedniki. Proces importu obe...
  • Samochód dla rodziny Liczba postów: 88 Grupa: Pasje forum... A czy wiecie, jak wymienić koło w samochodzie? Tak naprawdę mało kto ma o tym pojęcie. Dlatego w sytuacji kryzysowej warto wiedzieć o takiej możliwości jak wymi...
  • Czy sprzedajecie swoje rzeczy, których nie używaci... Liczba postów: 8 Grupa: Pasje forum... As the Dino Game Offline speed increases, it can become more stressful. Stay calm and maintain your focus to react quickly to obstacles.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 375

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >