A mnie sie bardzo podobają aranżacje świetlne wykonywane prze firmę Technika Świetlna Aurora . Są bardzo subtelne, światło jest punktowe, rozłożone w pomieszczeniu tak, aby uwydatnić jego walory. Naprawdę robi to świetny klimat.
Stron: 20 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸
Gość: grabska praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Gonek77 praktykant
|
Jeśli chodzi o oświetlenie sypialni, to oprócz lampek, które u mnie spełniają typowo funkcjonalną rolę, ponieważ są przeznaczone do czytania, polecam jeszcze zastosować oświetlenie ścienne, czyli kinkieciki, na ścianach. Jaka jest ich rola? Dekoracyjna i nastrojowa:-) bo jak chcę sobie muzyki posłuchać (nie mam tv w sypialni - absolutnie niedopuszczalne jest tv w sypialni!), to właśnie przy kinkiecikach, i jestem w raju... Polecam, świetny relaksujący efekt:-) |
| |
Reklamy Google | |
offline OprawySchodowe.pl majster
|
|
| |
offline ankanowacka majster
|
|
| |
offline Leszek11 inżynier
|
Jeśli nie chcesz lampy na suficie to może takie kinkiety? Lampy włoskie są super i nadadzą sypialni taki romantyczny klimat http://homelight.pl/producenci.html bo rzeczywiście dwie lampki przy łóżku to zdecydowanie za mało. Ale już z takim jednym kinkietem, to starczy oświetlenia ;) |
| |
Reklamy Google | |
offline Wacik praktykant
|
lampa przy łóżku nie da światła takiego aby można było zrezygnować w 100% ze światła a suficie. A druga sprawa. Takie włoskie lampy kosztują tyle że wybierając polskiego producenta to kupimy lampy do całego pomieszczenia albo nawet kilku a włoskiego producenta kupimy jedną |
| |
offline Lednaise.com majster
|
|
| |
offline emilka majster
|
Myślę, że w pomieszczeniu w którym chcemy się wyciszyć i odpocząć, powinniśmy zadbać przede wszystkim o delikatne światło, które pomoże nam w relaksowaniu się po całym dniu ciężkiej pracy. Według mnie w sypialni powinniśmy zrezygnować z mocnego centralnego światła, a w zamian postawić na oświetlenie dodatkowe - takie jak lampki nocne, kinkiety czy lampy stojące. U siebie w sypialni tak zrobiłam, i według mnie był to jak najbardziej dobry pomysł. A jeśli chodzi o same produkty, to wszystkie lampy zamawiane były przeze mnie w sklepie internetowym magiaswiatel.pl :) |
| |
Gość: piotrpiotrpiotr praktykant |
My ostatnio z żoną zdecydowaliśmy się na wymiane całego oświetlenia w mieszkaniu. Postawiliśmy na lampy LED od producenta www.swiatlo.warszawa.pl . To na pewno jakiś krok w kwestiach oszczędności. |
| |
Gość: Pollka praktykant |
|
|
Stron: 20 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸