paczka z niestandardowymi wymiarami

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

23 kwietnia 2019, 10:37

Zgadzam sie: good 0 bad

Jak nadać paczkę która ma niestandardowe rozmiary?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 kwietnia 2019, 11:21

A o jaki towar chodzi? Bo znajomy opony wysyła za pośrednictwem https://www.pogotowiepaletowe.pl/tania-wysylk a-opon-kurierem . Nie ma z tym żadnego problemu, przesyłka jest paletowa czyli taka która dopuszcza wymiary inne niż standardowe

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 maja 2019, 15:30

Zależy jakie to dla Ciebie niestandardowe rozmiary. Uważam, że każdy kurier typu DHL, czy DPD jest w stanie wysłać paczkę dowolnego gabarytu, tylko trzeba ją dostarczyć, albo zamówić do siebie transport.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 września 2019, 10:37

Teraz już nie ma problemów z takimi przesyłkami, oferty kurierów są bardzo szerokie i starają się oni o każdego klienta. Ja ostatni znalazłam także opcję jaką jest kurier na Ukrainę przez serwis Furgonetka. Najłatwiej jest korzystać z brokerów, szybko i wygodnie nadacie tu paczkę wykorzystując najlepszą, najbardziej korzystną dla was opcje.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 września 2019, 10:42

had buy cbd online
urk pure cbd oil

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 października 2019, 12:50

Wydaje mi się, że pewnie musisz zlecić to jakieś firmie zewnętrznej to znaczy nie musisz, ale będzie to najrozsądniejsze bo masz pewność jakości i tego, że paczka zostanie dobrze zapakowana. Jakbym miał link do takiej firmy to bym Ci dał, ale niestety nie mam i sam sobie musisz poszukać. Powodzenia!

Zgłoś | Cytuj | Link

19 listopada 2019, 16:05

TO ja polecam wam zamawiać kuriera tutaj https://www.fastpost.pl/ bo jest najtaniej i szybko załatwicie sprawę. Obsługa pomoże w razie jakbyście nie wiedzieli jak zapakować paczkę, bezpośrednio u firm kurierskich wychodzi drożej.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 listopada 2019, 16:31

prednisone 10 mg tablet

Zgłoś | Cytuj | Link

19 listopada 2019, 16:37

proscar singapore

Zgłoś | Cytuj | Link

17 grudnia 2019, 13:21

ParcelABC oferuje taką usługę. Sam często tego używam i jestem bardzo zadowolony z jasnych warunków, a cena jest prawdopodobnie jedną z najniższych, jakie widziałem. Niedawno wysłałem paczki do Holandii w ciągu 2 dni. Wydaje mi się to bardzo szybkie. I paczka nie została uszkodzona

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ubezpieczenie - pomoc Liczba postów: 151 Grupa: Trudne tema... Zanim zdecydujesz się na ubezpieczenie, warto porównać oferty różnych firm. Na https://safeto.pl/ znalazłem idealne rozwiązanie, które obejmuje ubezpieczenie sa...
  • IVM – procedura nadzoru nad pozaustrojowym dojrzew... Liczba postów: 10 Grupa: Trudne tema... Wielkie dzięki za pomocne informacje, które przynosisz. Mam nadzieję, że zawsze będziesz dawał wszystkim jak najwięcej świetnych postów w przyszłości. escape ro...
  • deweloper katowice Liczba postów: 7 Grupa: Trudne tema... Jaki miły post! Dziękuję bardzo i naprawdę nie mogę się doczekać, aby przeczytać więcej i więcej artykułów od Ciebie. io games
  • Studia - ważny wybór Liczba postów: 49 Grupa: Trudne tema... Akademia Medyczna w Elblągu to miejsce, w którym młodzi ludzie mogą rozwijać swoją pasję do medycyny i zdrowia. Uczelnia https://amisns.edu.pl oferuje kierunki,...
  • Jak dbać o samochód? Liczba postów: 508 Grupa: Trudne tema... Wszystkim osobom zainteresowanym tematem polecam stronę, na której znajdziecie ofertę firmy TRUCK1, która zajmuje się sprzedażą najróżniejszych samochodów cięża...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19576 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 329

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >