witam ... chciałbym zbudować mały domek nad jeziorem z drewna ... problem jest w tym że potrzebny mi jest szkic na kartce... z dokładnymi wymiarami, żeby tą kartke dać dla profesjonalisty i żeby wiedział oco come on ... jakbyście mogli mi takie coś skombinować to bym był bardzo wdzięczny ... wymiary ... no niewiem jak wam podać bo sie wogule na tym nie znam ... to ma być najmormalniejszy domek ...sam parter dach jak trójkąt i styka... a wymiary : no podstawa to prostokąt ... 7m na 5m ...:) mam nadzieje że rozumiecie... problemem jest też to żę to jest mi potrzedne na sobote... i pytania :jaki jest potrzebny sprzęt do takiej budowy ? jaki najlepiej rodziaj drewna ?? jaki wymiar belek szczytowych ? jakie łączenia do takich chałup ( oprucz metalowych) ... no to bedzie wszystko ... mam nadzieje że mi pomożecie ... bardzo mi na tym zależy ... pozdrawiam ...
pamocy :)
Ostatnio na forum
- Jakie okna dachowe? Liczba postów: 340 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 523 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
- Sypialnia Liczba postów: 51 Grupa: Technologie... Widziałam ostatnio świetną opcję na https://kefmeble.pl/ na wygodne i stylowe łóżka kontynentalne, które super sprawdzą się w sypialni – idealnie łączą elegancj...
- jakie pustaki do budowy domu Liczba postów: 293 Grupa: Technologie... Bloczki betonowe cieszą się bardzo dużą popularnością wśród materiałów budowlanych wykorzystywanych do budowy domków jednorodzinnych. Moim zdaniem bardzo fajny....
- Fotowoltaika Liczba postów: 161 Grupa: Technologie... Zdecydowałam się na montaż fotowoltaiki w domu i to była świetna decyzja. Wybrałam firmę SIB (fotowoltaika w bielsku białej) z Bielska-Białej i mogę ich szczerz...