Myślę, że Swatt mogę Ci polecić. Na portalu swatt.pl jest cała oferta hurtowni. Dobre rozwiązanie z punktu widzenia firm instalacyjnych takich jak moja. Mają korzystny stosunek jakości do ceny, są to sprowadzone produkty, zwłaszcza mam na myśli systemy fotowoltaiczne, które głównie tutaj zamawiam. Solidne, nieawaryjne moduły, łatwe i wygodne w montażu, a przy tym nie kosztują przesadnie dużo.
Gość: grys praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: maciek654 praktykant |
Ostatnio zacząłem robić zamówienia na kolektory z hurtowni Swatt -swatt.pl. Dobra oferta, przystępne ceny za dobrej klasy urządzenia. Mają rzeczywiście lepsze warunki dla klientów hurtowych, można liczyć na odczuwalne rabaty. Wcześniej u konkurencji za te same kolektory de facto płaciłem między 5 a 10 procent więcej. |
| |
Reklamy Google | |
offline Pierot-heating doświadczony
|
|
| |
offline Piecco.pl doświadczony
|
|
| |
Gość: jamesson praktykant |
Ja zdecydowałem się na pełną instalację solarną, dzięki której zaoszczędziłem już sporo energii. Jeżeli też jesteście zainteresowani wykonaniem tego typu instalacji to polecam wam zgłosić się do www.ziso.net.pl Wykonali instalację solarną w moim domu. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: chomik90 praktykant |
Ja również uważam, że instalacja solarna jest dużo bardziej ekonomicznym i po prostu bardziej wydajnym rozwiązaniem. Sam byłem kiedyś dość sceptycznie nastawiony do niej, jednak po trzech latach użytkowania mogę śmiało powiedzieć, że inwestycja jest opłacalna i zwraca się z nawiązką. Dobrze sprawdzają się [url]panele fotowoltaiczne na system Wolta zarówno pod względem cen, jak i jakości |
| |
Gość: Numero praktykant |
Fotowoltaika sprawdza się w polskich warunkach bardzo dobrze. Trzeba tylko wybrać dobre jakościowo panele i umieścic je w odpowiednim miejscu - tak by przez cały rok pozyskiwały energię ze słońca. Sam mam już takie panele od 2 lat, ich montażem zajęła się firma http://oemsolar.pl/ i działają właśnie tak jak powinny. Rachunki za prąd mam minimalne, a o to przecież chodziło. W takim tempie inwestycja zwróci mi się za 3 lata:) |
| |
offline Dorka.Kaczmarska85 majster
|
|
| |
offline Zbyszko.kow1979 majster
|
Na pewno tak tylko ciekawe ile taka instalacja kosztuję. My jak na razie zdecydowaliśmy sie na wymiane starego kopciucha na piec na eko groszek z firmy www.fokus-kotly.pl |
| |
Gość: karrlos42 praktykant |
Ja jestem za fotowoltaika. Zdecydowałem się na takie rozwiązanie już podczas planowania budowy domu. Jak tylko temat się ruszył - zacząłem działać. Zacząłem od znalezienia firmy, która podjęłaby się założenia takiej instalacji. No i co ważne, zrobi to dobrze. Padło na firmę Remor https://remor.pl . Z perspektywy czasu? Zrobiłbym to samo. Taka instalacja to spory krok w stronę ekologii, jak i sporych oszczędności. |
|