offline emilkos praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: aurika praktykant |
Wiecie co właśnie nie do końca. Strona jasne że tak, bez tego się teraz nie istnieje. Plus co najmniej profil firmowy na facebooku. Ale co do tych ulotek zależy jaki się biznes prowadzi i jak się te ulotki rozprowadza. Ja zaczynałam od internetu i od kontaktów z polecenia, ale się jednak zastanawiam nad tradycyjnym marketingiem. Poczytajcie sobie choćby tutaj http://reklamaidruk.blogspot.com/2015/01/druk -ulotek-czy-to-sie-opaca.html. To teoretycznie powinno zadziałac o ile się odpowiednio podejdzie do sprawy. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: aurika praktykant |
No fajnie że link nie działa, dzięki. Może do głównej www.reklamaidruk.blogspot.com tam jeszcze nie ma dużo atrykułów i łatwo znaleźć ten o ulotkach. Ale faktycznie mnie to przekonuje. |
| |
offline zuraw68 doświadczony
|
|
| |
offline wrona001 doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline zuraw68 doświadczony
|
|
| |
Gość: Kauczuk praktykant |
Jeśli firma budowlana, to dużo daje udział w targach, trzeba się dosłownie pokazać. Po za tym faktycznie warto zainwestować w gadżety dla klientów, jak ktoś robi duże zamówienie to taki zestaw kubków termicznych z logiem nie powinien być dużym obciążeniem a możemy wkupić się w łaski klienta :) - http://www.extrema.com.pl/o,5,78,kubki-termic zne-samochodowe.html |
| |
offline januszkk kierownik
|
Panorama była popularna jeszcze jakieś 10 lat temu .
Pamiętam te ich wielkie książki z informacjami na temat
poszczególnych firm. Obecnie trzeba inwestować w inne
formy reklamy. Z doświadczenia wiem,że ludzie uwielbiają
wszelkiego rodzaju prezenty. |
| |
offline eder fachowiec
|
Jeśli chodzi o reklamę internetową, możecie sprawdzić agencja interaktywna warszawa. Myślę, że tutaj znajdziecie dobrą ofertę marketingu internetowego. |
| |
offline Bakser fachowiec
|
Ja skorzystałem z reklamy zewnętrznej przygotowanej przez firmę PRO-KOMP. Jest to firma z wieloletnim doświadczeniem, która jest w stanie wykonać reklamę robiącą spore wrażenie. |
|
panorama jako reklama firmy?
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Jaki prawnik od rozwodów w Katowicach? Liczba postów: 34 Grupa: Trudne tema... Cześć, nie jest mi łatwo o tym pisać, ale zaczynam proces rozwodowy i szukam dobrego prawnika w Warszawie, który pomoże mi zarówno w kwestiach rozwodu, jak i po...
- Akumulatory Liczba postów: 25 Grupa: Trudne tema... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli szukacie doradztwa w zakresie ochrony środowiska lub szukacie sprawdzonego skupu a...
- Korekcja wzroku Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Cześć wszystkim! Mam wadę wzroku -5 i coraz częściej myślę o laserowej korekcji. Znalazłem klinikę https://blikpol.pl/ i jestem ciekawy, czy ktoś z Was korzysta...
- Panele dachowe czy dachówka Liczba postów: 2 Grupa: Trudne tema... Miałem ten sam dylemat. W końcu wybrałem panele dachowe, bo dachówka była znacznie droższa, a ja nie miałem aż takiego budżetu. Panele dobrze się trzymają, łatw...
- Złe kredyty Liczba postów: 41 Grupa: Trudne tema... W obecnych czasach niestety wiele osób ma trudności z kredytami, zwłaszcza ci z kredytami frankowymi. Wiadomo, że samodzielne zmaganie się z bankiem może być sk...