parapety schody blaty granitowe

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

27 lipca 2009, 13:06

Zgadzam sie: good 0 bad

witam
chciałem polecic ta firme: www.kamieniarstwobrzdak.republika.pl
szybkie wykonie zleconych elementów transport z wyładunkiem, i co najważniejsze prawie 30 rodzaji kamienia

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lipca 2009, 00:48

Po primo rodzajów a nie "rozdzaji", po drugie primo kolejny spam autoreklamowy :lol:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 lutego 2012, 14:59

MK Rocks Sp.zo.o. - fachowe usługi kamieniarskie
ul. Bukowiecka 92
03-893 Warszawa
tel:(22) 744-28-30

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2016, 17:24

ja osobiście w temacie wykonan z kamienia śmiało mogę polecic firme www.marwen.com.pl kupowalem od nich wiele probudktow i nigdy się nie zawiodłem

Zgłoś | Cytuj | Link

24 października 2016, 14:21

Ja ciekawą ofertę widziałem w blaty kuchenne warszawa, więc możecie zapoznać się również z ich ofertą. Naprawdę spory wybór kamieni i atrakcyjne ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 października 2019, 08:49

Ja ze swojej strony polecam firmę jeżeli chodzi o usługi kamieniarskie [url]centrumgranitu.com.pl . Firma działa na terenie Olkusza, Krakowa jak i w miejscowosći Wolbrom.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 października 2019, 08:49

Ja ze swojej strony polecam firmę jeżeli chodzi o usługi kamieniarskie [url]centrumgranitu.com.pl . Firma działa na terenie Olkusza, Krakowa jak i w miejscowosći Wolbrom.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 sierpnia 2020, 15:13

Ja mogę polecić firmę, która oferuję budowę tzw piwnic grobowych i jest to firma https://www.piwnice-grobowe.pl/. W ofercie firmy znajdziemy budowę również kolumbarium betonowe prefabrykowane..

Zgłoś | Cytuj | Link

16 września 2021, 10:11

Potrzebujesz sprawdzonego materiału do produkcji blatów kuchennych czy schodów. Granit, kamień naturalny, marmur oraz inne materiały proponuje http://granimex.pl hurtownia materiałów do tworzenia wykończeń w domu.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prezent dla narzeczonej Liczba postów: 82 Grupa: Wykańczamy... Wybór prezentu dla narzeczonej to często wyzwanie, zwłaszcza jeśli zależy na czymś wyjątkowym i symbolicznym. Biżuteria dobrze sprawdza się w takiej roli, bo łą...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19710 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 164

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >