offline Radex moderator
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline KOSTEK24 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Radex moderator
|
|
| |
offline bonski praktykant
|
Ja mam ten elektryczny piekarnik i na bardzo podobnych parametrach też mam 16A, także dobra decyzja, Radex. |
| |
offline Krysyla doświadczony
|
Popieram wypowiedzi powyżej. 16A spokojnie powinno wystarczyć. Swoją drogą bonsky to chyba mamy takie same opinie o mastercook. Generalnie rzecz biorąc bardzo dobre, więc nie dziwi mnie to już nawet, bo gdzie nie spojrzę to dużo osób postawiło na tą firmę właśnie. A, że tak z ciekawości zapytam – długo już masz swój sprzęt? Dobrze Ci się sprawuje? |
Ten post był edytowany przez Krysyla dnia: 26 września 2012, 11:37 | |
| |
Reklamy Google | |
offline pitrek88 kierownik
|
|
| |
offline Hydro-met.net inżynier
|
|
| |
offline Tokugawa praktykant
|
Dokładnie. U nas bezpieczniki były solidne, nie wyskoczyły, ale za to spaliły się kable. Teraz gdy musieliśmy rozkuć ściany i wymienić w mieszkaniu całą elektrykę zrodził się pomysł remontu. Mam tylko jedno pytanie czy każdy z tych piekarników (http://www.torres.pl/kat-piekarniki-908.html< /a>) wymaga 16A? |
Ten post był edytowany przez Tokugawa dnia: 12 marca 2012, 10:48 | |
| |
offline bronek praktykant
|
Kupiłam nowy piekarnik i poszły mi bezpieczniki. Nie wiem co mam teraz zrobić? Myślicie, że powinnam go wymienić na inny model albo oddać? Nie wiem czy w sklepach przyjmują takie rozpakowane piekarniki bez tych wszystkich folii itd. (wiem, wiem głupio zrobiłam, że odkleiłam folię ochronną)? Chyba, że istnieje jakaś możliwość, żeby bezpieczniki nie siadały, a ja mogłabym zachować ten piekarnik? Błagam pomóżcie. |
Ten post był edytowany przez bronek dnia: 9 lipca 2012, 10:29 | |
|
piekarnik w zabudowie - jakie zabezpieczenie ?
«
Powrót do grupy: Robimy instalację elektryczną
Ostatnio na forum
- Hurtownia elektryczna Liczba postów: 334 Grupa: Robimy inst... Hej potrzebuje pomocy i opinii dotyczącej Wiertarki udarowej 790w która znajduje sie na stronie Merkuriona https://merkurionsklep.pl/kategoria/narz edzia-i-akces...
- Wynajem agregatów prądotwórczych czy ich zakup? Liczba postów: 59 Grupa: Robimy inst... Najbardziej oplaci sie kupic, uzywac gdy potrzebny, gdy niepotrzebny - wynajmowac
- robimy instalację elektryczną Liczba postów: 382 Grupa: Robimy inst... Ja polecam też dobrego fachowcą do wykonywania instalacje elektryczne i usługi Wszystko wykonane rzetelnie i fachowo - terminowość zachowana w najlepszym porząd...
- Gdzie znajdują się kable? Liczba postów: 11 Grupa: Robimy inst... Najprostszym sposobem na znalezienie kabli pod tynkiem jest wyposażyć się w detektor kabli. Spróbuj zapytać u kogoś z rodziny, znajomych, sąsiadów, może ktoś z....
- Instalacja taka sama jak w domku jednorodzinnym? Liczba postów: 15 Grupa: Robimy inst... Tak bym zaplanował elektrykę żeby niektóre obwody mogły być zasilane przez magazyn energii a po jego padnięciu z agregatu. Kwestia też decyzji czy wtedy podtrzy...