Tego typu krajalnice bardzo dobrze sprawdzą się a wręcz
są niezbędne np: w piekarni. Do domowych zastosowań nie
uważam aby były aż tak potrzebne, spokojnie możemy sobie
poradzić bez niej, natomiast co do piekarnika to polecam
zwrócić uwagę na podstawowe funkcje plus na to aby był
energooszczędny.
www.BK-market.pl
offline BK-market.pl praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Bakser fachowiec
|
Ostatnio bardzo popularne stają się też piece konwekcyjno parowe i nie ma się co dziwić, ponieważ są one bardzo skuteczne i pozwalają na łatwiejszą pracę piekarni, szybsze wypieki i lepszą ich jakość. |
| |
Reklamy Google | |
offline Dawido82 fachowiec
|
|
| |
offline piotrkow praktykant
|
|
| |
offline Marchewa inżynier
|
U mnie w kuchni piekarnik jest w zabudowie. Wybraliśmy duży pojemny piekarnik Solgaz SP-70 DUO, który umożliwia pieczenie dwóch rożnych potraw w tym samym czasie. Przy dużej rodzinie to się naprawdę sprawdza i oszczędza znacznie czas. Dodatkowo jest on bardzo ładnie zaprojektowany i świetnie pasuje do nowoczesnej kuchni, a sterowanie dotykowe jest bardzo proste nawet teściowa nie ma z tym problemu. |
| |
Reklamy Google | |
offline zaremba.radek majster
|
No odpowiedni piekarnik to podstawa wszystkiego. Pytanie czy elektryczny czy gazowy. My mamy instalację gazową, więc postawiliśmy na takie rozwiązanie. Piekarnik gazowy SPG67 Solgazu spisuje się całkiem fajnie. Pewnie elektryczny też daje radę. Pewnie wszystko zależy od przyzwyczajenia. |
| |
Gość: Kasiaaa praktykant |
|
| |
Gość: Anastazjaa praktykant |
|
| |
Gość: Olcia praktykant |
|
| |
Gość: Natalia praktykant |
|
|