Stron: 9 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸
offline Maksymilianrat doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: dżoanaa praktykant |
Jak najbardziej można i nawet warto ze schroniska zaadaptopować pieska. Z reguły takie zwierzęta są bardzo wdzięczne i jeszcze bardziej wierne... Najważniejsze jest też, aby zadbać odpowiednio o pupila - oprócz karmy, można podać mu naturalne gryzaki dla psa , które urozmaicą dietę. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: dżoanaa praktykant |
Jak najbardziej można i nawet warto ze schroniska zaadaptopować pieska. Z reguły takie zwierzęta są bardzo wdzięczne i jeszcze bardziej wierne... Najważniejsze jest też, aby zadbać odpowiednio o pupila - oprócz karmy, można podać mu naturalne gryzaki dla psa , które urozmaicą dietę. |
| |
offline KateB kierownik
|
|
| |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Bakser fachowiec
|
Odpowiedni weterynarz Długołęka to podstawa w przypadku takiego zwierzaka. Trzeba znaleźć kogoś, kto będzie w stanie sie nim odpowiednio zaopiekować w razie wystąpienia problemów. |
| |
offline kej_say fachowiec
|
Słyszeliście może o olejkach CBD? Powiem Wam szczerze, że takie oleje potrafią zdziałać cuda po wprowadzeniu do diety zwierzaka. Maja pozytywny wpływ na jego sierść, przyczyniają się do poprawy skóry. Szczególnie polecam olejki firmy Hempets. Zerknijcie sobie na ich stronę internetową. |
| |
Gość: Paweł19865 praktykant |
Ja jednak jestem zwolennikiem karmienia psa dietą BARF.
Ewentualnie gotowaniem dla psa. Fajne artykuły na ten temat
przeczytałem tutaj: |
| |
offline mamaMai majster
|
Pies ze schroniska wymaga sporej wiedzy i doświadczenia oraz czasami pracy. Warto zapewnić mu odpowiednią karmę oraz przekąski. Z przekąsek to mogę wam śmiało polecić https://mrbandit.pl pełnowartościowe przekąski sprawdzą sie świetnie |
| |
offline Roman W kierownik
|
Nie jest tajemnicą, jak znacząca jest dieta i opieka zdrowotna dla właścicieli psów, którzy dbają o swoich pupilów. Często słyszę, że pieski otrzymują dodatkową suplementację w postaci olejów CBD. Mają one wiele korzyści, które mogą poprawić samopoczucie kłów, zwiększyć ich witalność i osłonić je przed licznymi chorobami. Jednak trzeba zwracać uwagę na producenta więc HEMPETS najlepiej wybrać bo ich produkty są całkowicie wolne od zanieczyszczeń |
|
Stron: 9 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸