Stron: 16 ▾ ◂◂ ◂ 12 13 14 15 16 ▸
Gość: Adam44 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline andrzej89 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Emilek43 fachowiec
|
|
| |
Gość: christagy16 praktykant |
|
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
No tutaj jak najbardziej mogę się zgodzić, że Turmalin ceramiczny to jedna z najpiękniejszych dachówek płaskich jakie widziałem. W końcu wysoka jakość barwienia, wykończenia krawędzi i bardzo niska porowatość dzięki czemu nie ma mowy o porastaniu czy wsiąkaniu wody w jej powierzchnię. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: kaczorex praktykant |
|
| |
offline andrzej89 fachowiec
|
Ja jednak jestem ogromnym zwolennikiem wyboru dachówki ceramicznej która moim zdaniem jest najlepszą opcja na rynku jeżeli chodzi o trwałe pokrycie dachowe na długie lata. Z resztą wystarczy tylko sprawdzić rozwiązania proponowane przez Braas w tym piękna dachówka płaska Turmalin |
| |
offline janek32 praktykant
|
Ja lubię takie dachówki. |
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
offline KrzysiekS kierownik
|
W Braas znajdziesz szeroki wybór pięknych modeli dachówek, blachodachowek panelowych oraz wszystkich potrzebnych akcesoriów dachowych w tym również fachowych dekarzy na terenie całego kraju. Warto, abyście także sprawdzili trwającą promocję od monier, czyli House of Braas na której do końca listopada znajdziecie dachówki betonowe TEGALIT PROTEGON, dachówki ceramiczne RUBIN 13V, TOPAS 13V oraz blachodachówki panelowe DECRA ELEGANCE i QUADRO w dobrych cenach, więc warto na jesień dopóki jest piękna pogoda jeszcze się za to zabrać. |
|
Stron: 16 ▾ ◂◂ ◂ 12 13 14 15 16 ▸