Stron: 16 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸
offline ottenjeden fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
Oczywiście jest to indywidulane podejście i nikt nikomu nie narzuca wyboru, lecz dobrze radzi. Bo ja nie widzę potencjału w blachodachówce, czy zwykłe blasze. Ze względu na to, że sam już kiedyś miałem ją i to nie był najlepszy czas :) Trwałością, estetyką oraz ochroną przed wysokimi temperaturami latem na poddaszu nie mają szans z dachówką, której cena nie jest niczym kosmicznym. Szczególnie, że taka marka jak Braas bardzo często wychodzi na przeciw oczekiwaniom klienta. |
| |
Reklamy Google | |
offline ottenjeden fachowiec
|
|
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
Nie ma takiej opcji. Najlepszym stosunkiem jakości do ceny charakteryzuje się włąsnie dachówka, bo nie ma innego pokrycia, które wytrzyma 100 lat i jest w bardzo porównywalnej cenie do blachodachówki. Szczególnie, gdy chodzi o Braas bo to własnie oni jak piszemy u góry staraja się dać jak największe ugodnienia dla klientów :) |
| |
|
Zamiast podejmować pochopne decyzje co do wyboru blachodachówki to lepiej poczekać wydaje mis ie, że Braas coś ciekawego na rozpcozęcie sezonu dekarskiego coś wymysli i pozowli to zaoszczędzić nam troche pieniążków, ale także cieszyć się przecież pieknym pokryciem |
| |
Reklamy Google | |
|
|
| |
Gość: przygarnijkropka praktykant |
|
| |
|
Bardzo ciekawe skoro obie wykonane są z gliny (dachówki ceramiczne) i Turmalin jest pokryty angobą albo glazurą, więc porowatość jest na prawdę mała. Dodatkowo to dachówki od Braas charakteryzują się najmniejszą nasiąkliwościa wilgoci, więc nie powiedziałbym że orea to jakis super wyjatek ... Co do jednolitości również nie mogę się niestety zgodzić i chętnie bym zobaczył na czym opierasz swoje stwierdzenia ;) |
| |
|
|
| |
|
|
|
Stron: 16 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸