płaskie dachówki

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

26 sierpnia 2016, 16:40

Zgadzam sie: good 0 bad

Bardzo ładnie, a masz zdjęcia z bliska ? Akurat z płaskich modeli na ten moment dobrze jest wybrać Teviva Cisar, która do 31 sierpnia jest jeszcze na obniżonej cenie :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 sierpnia 2016, 12:14

Można poszukać również innych promocji czy rabatów,akurat te na dachówki i nie tylko znajdziecie na www.DachyZulawy.pl gdzie wybór jest naprawdę szeroki,a fachowa obsługa zawsze chętnie doradzi.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 listopada 2016, 14:43

Ja kupowałem pokrycia dachowe od Grupy Dekarskiej Marki http://gdabramczyk.pl. Mają spory wybór dachówek ceramicznych, betonowych i blachodachówek w dobrych cenach.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 listopada 2016, 22:05

Moim zdaniem najbardziej opłaca się zakup dachówki jak najbliżej producenta, właśnie dlatego znalazłem listę dystrybutorów Braas i najpierw pojechałem tam ( poza tym to oni uznają promocje producenckie)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 listopada 2016, 06:00

Zgadzam się z Porkiem, dachówki płaskie to coraz bardziej rozchwytywany model pokrycia dachowego, który genialnie prezentuje się w ciemniejszych kolorach w angobie czy glazurze. Ceramiczny Turmalin to jedna z najpiękniejszych oraz trwałych ( ze wzmocnionym stelażem) dachówek na rynku w tym stylu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 listopada 2016, 14:11

ja mam, kupowalem je u www.dachstyl-ryki.pl i sprawdzaja się naprawde swientie, do tego zrobiłem dodatkowa izolacje i całość sprawdza się swietnie

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2016, 14:53

Bauder robi dachy strome i dachy płaskie zobacz sobie na stronce
http://www.bauder.pl/pl/dachy-plaskie/uklady-systemowe/budow nictwo-nowe/uklady-na-drewnie/przyklad-3.html

tutaj masz przyklad układu na drewnie

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2016, 16:11

Jednak, aby pięknie wykonać dach pokryty dachówką płaską Turmalin czy Teviva Cisar wymaga sporego doświadczenia. Wtedy na pewno można cieszyć się jej trwałością i estetyką przez dekady.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 grudnia 2016, 21:27

A mnie interesuje blachodachówka, przeglądam różne tutaj http://www.budmat.pl/userfiles/download/cenni k_pokryc_dachowych_i_elewacyjnych.pdf, ale zastanawia mnie cena. Ile Wy płaciliście? Cena/producent/grubość i rodzaj blachy?

Zgłoś | Cytuj | Link

7 grudnia 2016, 12:28

Za dachówkę betonową w Braas w Cisar za m2 możesz zapłacić tylko ok 30zł, a w tym 30 letnia gwarancja :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dach cieknie przy komimie, Czym uszczelnić? Liczba postów: 11 Grupa: Robimy dach Poradźcie proszę, czym można uszczelnić dach z blachy trapezowej bo zaczął cieknąć w okolicach kominów. Jak to można załatać? Silikonem (ale czy kwas octowy zaw...
  • Dach plaski - wady Liczba postów: 37 Grupa: Robimy dach A jaki Tobie się podoba? Nie myśl, co chce projektować architekt, tylko co ty chcesz mieć. Ja przez 5 lat marzyłam o plaskim dachu, ale gdy już zaczęłam konkret...
  • Z czego dach? Liczba postów: 283 Grupa: Robimy dach Zastanawiasz się, jak dbać o dach? Odwiedź https://poradnikbudowlany.eu/dlaczego-re gularne-czyszczenie-dachu-jest-kluczowe- do-utrzymania-trwalosci-pokrycia i do...
  • Jaki dach jest najtrwalszy? Liczba postów: 306 Grupa: Robimy dach Jak dla mnie ciężko stwierdzić, każdy typ dachu ma swoje zalety i wady, a trwałość tak naprawdę zależeć będzie od materiałów i od wykonania.
  • Jak policzyc powierzchnie szczytu domu Liczba postów: 8 Grupa: Robimy dach Jak obliczyć powierzchnię szczytu domu? Aby obliczyć powierzchnię szczytu domu (czyli powierzchnię trójkątnego lub trapezowego fragmentu ściany bocznej pod dac...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19470 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 217

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >