No do salonu w mieszkaniu to tak średnio wg mnie
pasują.
https://www.facebook.com/decoroom.eu
Stron: 14 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸
offline kwieczko fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline BellaStoria.pl inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: ludek87 praktykant |
Widziałem u kilku osob plytki w salonie i to naprawde srednio wygląda. Plytki to jedynie w lazience albo kuchni. Już lepiej wybrac panele, bądź marmur. Sam mam marmurowa posadzke w salonie od www.kubicki.waw.pl , która wyglada swietnie. |
| |
offline SwiatPlastiku.pl majster
|
|
| |
offline Daniela praktykant
|
Mi w salonie jakoś płytki się nie widzą, płytki zdecydowanie sprawdzą się w kuchni, przedpokoju i łazience, ale w salonie to lepiej postawić na panele lub parkiet, bo wydaje mi się, że wówczas wnętrze jest bardziej przytulne i nie jest zimno w stopy, no chybaże mamy ogrzewanie podłogowe to wtedy płytki mogą być, ale koniecznie w zestawieniu z dywanem:) W salonie powinno być przytulnie, bo jest to miejsce w którym przyjmujemy gości przecież i odpoczywamy:) Ale płytki w salonie mają ten plus, że są wygodne do sprzątania, bo sprząta się szybko i przyjemnie i nie trzeba jakiś specjalnych wymyślnych płynów :) |
| |
Reklamy Google | |
offline Domartstyl_eu kierownik
|
|
| |
offline kwieczko fachowiec
|
Jeżeli mamy do wyboru parkiet, czy płytki drewnopodobne,
to chyba tylko szaleniec, albo sprzedawca płytek (sic!)
wybierze płytki. |
| |
offline januszkk kierownik
|
Płytki średnio wyglądają w salonie.Wprawdzie jest to
dość tanie rozwiązanie ale dekoracyjnie na jednym z
niższych poziomów. Jeśli zależy Wam na czymś bardziej
nowoczesnym oraz wygodnym niż drewno polecam zastanowić
się nad posadzką dekoracyjną z betonu albo żywicy. Nie
są również drogie a bardzo ciekawe z wyglądu oraz
oryginalne. |
| |
offline connie kierownik
|
Wygląda to fajnie i elegancko. Co do płytek, to wszystko zależy od pomysłu aranżacji ale i budżetu. Fakty płytki to bardziej ekonomiczna wersja ale czy tak niska jakość aranżacji? Tu się nie zgodzę, bo wielu znajomych zdecydowało się na wykorzystanie właśnie płytek. Osobiście pewnie wybrałabym drewno ale przy niskim budżecie płytki. Mnie podobają się np. salony na biało gdzie właśnie wykorzystuje się jasne, białe płytki np. mat plus błysk. |
| |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
|
Stron: 14 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸