Ciągle zastanawiam się jaki rodzaj płyty wybrać, czy indukcyjną czy gazową, szukając płyty do zabudowy trafiłam na płytę kombinowaną, może to najlepsze rozwiązanie?
offline ![]() wiki praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() mufasa doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Janusz1983 doświadczony
![]() |
Zgadzam się z przedmówcą. Płyty indukcyjne są
bezpieczniejsze, zużywają mniej energii (od ceramicznych)
i dodatkowo będziesz mógł szybciej ugotować potrawy
(niż na gazowej). Nie poparzysz się i czyszczenie stanie
się błahostką. |
Ten post był edytowany przez Janusz1983 dnia: 9 maja 2013, 14:37 | |
| |
offline ![]() mufasa doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() Bucks doświadczony
![]() |
O czystości to prawda, mi jakoś nie za bardzo podobają się takie kombinowane płyty, wolę zwykłe indukcyjne. Indukcyjna płyta jest oszczędniejsza, bardzo szybko się nagrzewa do żądanej temperatury, a płyty ceramiczne czy gazowe pobierają bardzo dużo czy to prądu, czy to gazu. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Bucks doświadczony
![]() |
O czystości to prawda, mi jakoś nie za bardzo podobają się takie kombinowane płyty, wolę zwykłe indukcyjne. Indukcyjna płyta jest oszczędniejsza, bardzo szybko się nagrzewa do żądanej temperatury, a płyty ceramiczne czy gazowe pobierają bardzo dużo czy to prądu, czy to gazu. |
| |
offline ![]() mufasa doświadczony
![]() |
|
| |
![]() Gość: Mucios praktykant |
|
| |
![]() Gość: kota praktykant |
|
|