podbitka dachowa

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

28 listopada 2019, 13:09

Zgadzam sie: good 0 bad

Jak ma być cementowa to postawiłbym coś z oferty Creatona. Jakościowo górna półka. Ta Goteborg o klasycznym wzorze i z niezwykle gładka powłoką Duratop Pro to ciekawy wybór na lata.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 stycznia 2020, 09:53

Ja jednak wolę sprawdzić dachówkę na żywo. Braas ma świetnie rozbudowaną bazę dystrybutorów także szybko ich znajdziecie i tam dokładnie obejrzycie wystawę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 maja 2020, 20:40

Ja zrobiłe z płyty MPB bardzo ładnie dopasowała się do dachu.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 maja 2020, 21:04

celexa buy where can i buy albuterol online how to get amoxicillin over the counter buy citalopram

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2020, 17:01

Szczerze mówiąc wybrałbym dachówkę ceramiczną jak Turmalin Braas, jest to piękny model płaski który zaskakuje jakością wykonania, intensywnym kolorem oraz dobrymi warunkami gwarancyjnymi na okres aż 30 lat.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 maja 2020, 17:28

Nasze pokrycie dachowe to dzieło http://expresdach.pl/ . Tutaj warto zaznaczyć, iż taka forma idealnie sprawdziła się na naszym nowym domu!

Zgłoś | Cytuj | Link

5 sierpnia 2021, 09:52

Jeżeli wysokiej klasy materiały hydroizolacyjne to zwróć uwagę na markę Icopal w wersji Papy w Technologii Szybki Profil SBS którzy co również ważne udzielają długoletnich Imiennych Gwarancji Jakości Icopal do 45 lat, co świadczy o ich skuteczności. Dla mnie mega sprawa za naprawdę rozsądne pieniądze.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dachy - deski z szalunku na dach? Liczba postów: 35 Grupa: Robimy dach Dla mnie kwestia jest prosta, jeśli nasz kasę deskujesz, nie masz kasy musisz nauczyć się z tym że będzie trochę gorzej, ale dom się nie zawali. Więc jeszcze ra...
  • Po co taśmy samoprzylepne podczas montażu membrany Liczba postów: 17 Grupa: Robimy dach Dla mnie dobre taśmy ma Tesa. Na przykład taką: http://www.tesa.pl/przemysl/tesa-4287.ht ml. Ta akurat ma zastosowanie w paletowaniu czy owijaniu komponentów ele...
  • Jak wykończyć dach? Liczba postów: 29 Grupa: Robimy dach Membrany dachowe to podstawowy element każdej solidnej konstrukcji dachowej. Na stronie https://www.folie-budowlane.pl/membrany- dachowe-i-akcesoria.html znajdzi...
  • Dach cieknie przy komimie, Czym uszczelnić? Liczba postów: 63 Grupa: Robimy dach Poradźcie proszę, czym można uszczelnić dach z blachy trapezowej bo zaczął cieknąć w okolicach kominów. Jak to można załatać? Silikonem (ale czy kwas octowy zaw...
  • Blacha trapezowa Liczba postów: 82 Grupa: Robimy dach Gdzie kupujecie takie blachy? Wskażcie proszę konkretne miejsca. Bardzo przydałyby mi się takie informacje. Potrzebuję szybko kupić trochę porządnej blachy. Uda...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19504 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 490

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >