offline Anitkaaaa majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Kamieniarstwo kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: fortim praktykant |
Generalnie te posadzki moim zdaniem są super. Warto je połączyć np. z drewianym parkiete. Wtedy taka kompozycja jest świetna. Tu są realizacje, które mi się podobają: http://www.dario-stone.pl/posadzki-1/ |
| |
offline Intersell.pl majster
|
|
| |
offline Alonka31 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline MartynaCon inżynier
|
A słyszeliście o takim czymś jak boazeria angielska? |
| |
offline Alonka31 inżynier
|
|
| |
offline Kamieniarstwo kierownik
|
|
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
offline connie kierownik
|
|
|
podłoga do salonu :)
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- jakie gwoździe i inne elementy złączne na budowę? Liczba postów: 132 Grupa: Wykańczamy... Wiesz co, wydaje mi się że oferta sklepu e-armet zainteresuje cię równie mocno jak mnie. Jeśli chodzi o gwoździe, to mają szeroki wybór. Ja zastanawiam się nad....
- Regały magazynowe - gdzie ich szukać? Liczba postów: 18 Grupa: Wykańczamy... Teraz bardzo modne i popularne sa panele tapicerowaneone wyglądają pięknie i estetycznie, zapewniają doskonałą izolację akustyczną oraz , oferują one wyjątkową....
- Windykacja w firmie budowlanej - czy mogą zabrać w... Liczba postów: 13 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli natomiast szukacie firmy która odzyska dla was pieniądze to polecam kontakt z ICG-Group. Są doświadczeni i gwarantują szybkie rezultaty.
- kamień dekoracyjny Liczba postów: 44 Grupa: Wykańczamy... Szanowni Państwo, Alternatywą dla kamienia dekoracyjnego jest tynk modelowany Foveo-Tech TSS05. Dzięki niemu można uzyskać na ścianie ciekawy efekt drewna, kami...
- Zabezpieczenia domu - jakie? Liczba postów: 22 Grupa: Wykańczamy... W kwestii monitoringu polecam Makrosat.com.pl zajmujemy się tym na co dzień i służymy rada, pomocą :)