podłoga do salonu :)

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

26 lipca 2016, 12:36

Zgadzam sie: good 0 bad

A może dekoracyjna podłoga z betonu? Widziałem, że coraz więcej osób decyduje się na takie rozwiązanie, bo drogie nie jest, a efekt super. Flocem taka podłoga się nazywa, tu możecie ją zobaczyć: http://cemix.com.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lipca 2016, 18:32

Połóż żywice i będzie wysoki połysk. Bardzo modna metoda teraz

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lipca 2016, 12:04

Podłoga z betonu? Przyznam,że tego typu aranżację widziałam póki co tylko na zdjęciach i jestem bardzo ciekawa czy znajduje ona także zastosowanie praktyczne. z doświadczenia polecam też płytki drewnopodobne,znakomicie sprawdzą się w każdym salonie.

www.BellaStoria.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lipca 2016, 11:44

Mi najbardziej marzy się podłoga z litego drewna - http://www.liderbudowlany.pl/artykul/576/podl oga-olejowana-czy-podloga-lakierowana-co-wybrac. Jest ekologiczne i zdrowa, a do tego sprawia, że mieszkanie nabiera niepowtarzalnego klimatu.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 sierpnia 2016, 13:05

A co powiecie na połączenie paneli i posadzki z kamienia warszawa ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 sierpnia 2016, 22:57

Ja mam quick step :D wybrałam jasny kolor (Classic 3185), żeby nie było widać kurzu. I tak jest, ale co nie zmienia faktu, ze panele zbierają ogromnie kurzu :D

Zgłoś | Cytuj | Link

5 września 2016, 10:23

Jakiś czas temu kupiliśmy mieszkanie do remontu (było w bardzo okazyjnej cenie). Było mnóstwo pracy, bo podłogi we wszystkich pomieszczeniach były do wymiany. Kolega męża polecił nam ofertę firmy Adore Decor (www.adore-decor.pl). Mają bardzo szeroką ofertę listew przypodłogowych – z powodzeniem można u nic wybrać ekonomiczne rozwiązanie lub eleganckie listwy lakierowane.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 września 2016, 19:36

Moze gres taki w stylu skandynawski ?

Zgłoś | Cytuj | Link

8 września 2016, 21:33

Rowniez szukam jakiegos sprawdzonego materialu do zastosowania na sciany. Kiedys kupilem jakies najtansze plytki, jednak po jakims czasie zmatowialy i trzeba bedzie je wymienic na jakies inne. Tym razem chce postawic na jakosc dlatego mam zamiar wybrac cos z ceramiki Paradyz - https://sklep.paradyz.com/produkty/plytki-sci enne Moze podpowiecie mi jakie kolory sa teraz popularne oraz w jaki sposob ulozyc te plytki aby uzyskac jak najlepszy efekt. Chcialbym dodac tez jakies elementy dekoracyjne gdzie niegdzie, moze mozaike? Prosze o pomysly.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 września 2016, 10:46

Jeżeli dobrze się domyślam to gres w stylu skandynawskim będzie w jasnej kolorystyce, prawda? Zamiast tego polecam płytki drewnopodobne lub jeżeli macie takie życzenie: piękny, dębowy parkiet.

www.Quadre.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19398 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 585

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >