podłoga do salonu :)

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

31 maja 2016, 19:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Podłogi trzeba też dobrze zamontować, bo z tego połysku niewiele zostanie, jeśli podłoga będzie nierówna, albo jeszcze np. zostanie nieprawidłowo położona, a deski będą się rozjeżdżać. Wymiana podłogi nie kończy się na jej zakupie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 czerwca 2016, 11:59

Moim zdaniem warto się tutaj zastanowić nad kamieniem naturalnym jako podłodze do domu,co o tym sądzicie? Nie dość,że będzie pięknie się prezentować to dodatkowo podkreśli nietypowy styl,prawda?

www.Kamieniarstwo.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 czerwca 2016, 20:48

mam z tej stony panele. wszytsko dobrze, polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 czerwca 2016, 22:42

Najfaniejsza jest moim zdaniem drewniana podłoga. Ja teraz kupiłam sobie w Warszawie mieszkanie to urządzałam na styl klasyczny, którey najbardziej mi się pdooba. Wybrałam sobie parkiet hajnówka sigaro, który jest po prostu świetny. Zamawiałam w wfirmie z polecenia Domdrewna z Brwinowa. Właśnie zaoferowali w cenie transport, montaż i całe doradztwo, jak o taką podłogę dbać. Zerknijcie sobie na wzór podłogi, mega fajny jest.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 czerwca 2016, 11:11

jak dla mnie to salony panele lub parkiet

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 czerwca 2016, 12:37

A zaglądaliście może na www.Kamieniarstwo.com.pl ? Bo jeżeli nie to zachęcam,znajdziecie tam przykładowe aranżacje salonu gdzie podłoga wykonana jest z kamienia naturalnego,warto sprawdzić jak się to prezentuje.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lipca 2016, 10:26

Mi się podoba właśnie takie połączenie jak ktoś wspomniał wcześniej: parkiet lub panele plus posadzka z kamienia: http://www.dario-stone.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lipca 2016, 11:47

A ja jestem z kolei zwolennikiem podłogi drewnianej,nie ma nic lepszego i bardziej fascynującego niż naturalne drewno dębowe,sosnowe lub bukowe- to ostatnie w szczególności polecam na podłogę z racji swojej wytrzymałości i solidności.

www.Zbydrew.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lipca 2016, 09:35

Sosnowe na podłogę ?? Trochę średnio bo jest miękkie, ale dębowe jak najbardziej.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lipca 2016, 10:17

Zamiast kamienia pewnie wykorzystałabym wielkoformatową płytkę o podobnym kamiennym wzorze (taki Moonrise), dużym salonie ładnie prezentują się płytki kamienne. W mniejszym jednak albo panel albo drewno.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• wanna czy prysznic Liczba postów: 80 Grupa: Wykańczamy... Szukając pasującej baterii wannowej to sprawdź ofertę Sotbe https://sklep.sotbe.com/pl/c/BATERIE-WAN NOWE-Z-OBROTOWYM-PRZELACZNIKIEM/84, gdzie znajdziesz sporo w...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • Z czego parapety wewnętrzne? Liczba postów: 187 Grupa: Wykańczamy... Zakup parapetu wewnętrznego powinien być dobrze przemyślany, dlatego warto zwrócić się do renomowanego dostawcy. Pomyślcie sobie też, czy np. nie zamówić parape...
  • Malowanie dachu Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... If you're thinking about refreshing your roof, choosing the right roofing works, including painting and maintenance, can make a significant difference. Just lik...
  • jaka szafa? Liczba postów: 54 Grupa: Wykańczamy... Jeśli marzysz o idealnej organizacji przestrzeni w swoim domu, sprawdź ofertę szaf i garderób na wymiar wykonanych przez Megan Design https://megandesign.pl/rea...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (4)

gości: 377

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >