dlatego z całego serducha polecam Wam zamieszkać we własnym domu...jak przez pewien okres mieszkaliśmy w bloku, to mi wystarczy...kupiliśmy okna do wymiany, jak był na to bum, wybraliśmy takie, które były trochę inne od tych w całym bloku, ale dlatego, ze my mieszkalismy na parterze bez balkonu, wyższe piętra miały balkony...aferę zrobili, że złe okna, nie zgadzające się z konstrukcją!!! kupiliśmy jej bo w tamtym czasie na takie nas bylo stac, byly tańsze i tyle, jakbym wiedzial, ze tyle latania bedzie, to bym sobie darowal...okna, na zlosc spoldzielni, wstawilem, bez ich pozwolen zadnych...po roku sprawe roztrzygną sąd, który przyznał rację mi;)...dołączę link z rysunkiem, bo ciężko mi opisać słowami na czym polegała różnica;D
Stron: 8 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸
offline Vincent_Vega fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
|
|
Ten post był edytowany przez Vincent_Vega dnia: 20 września 2011, 12:38 | |
| |
Reklamy Google | |
|
|
| |
offline emax kierownik
|
|
| |
offline Kasiunia 2011 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Anna.D1980 majster
|
co nie zmienia faktu, ze naprawde ciezko jest samemu robic jakies powazniejsze zmiany remontowo-budowlane jak sie mieszka w bloku, bo wracajac do ogrzewania podlogowego jest to wrecz strata czasu. okna zmienic tez ciezko, wiem bo w wakacje z takim problemem moja przyjaciolka sie zmagala, musiala uzyskac zgode od admnistracji budynku na dany model okien! paranoja jakas. takze ja polecam nie kombinowac ani z oknami ani z ogrzewaniem :) grzejniki tez moga byc cudne :) |
| |
offline przemek72 inżynier
|
|
| |
offline kanders kierownik
|
|
| |
offline jakub zawadzki kierownik
|
nie zaczaiłem tego plusa:P |