podróże

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

Stron: 27 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

21 grudnia 2016, 09:41

Zgadzam sie: good 0 bad

Racja. Sam raczej preferuje wycieczki po Polsce i mam kilka ulubionych miejsc do odwiedzin, bardzo często jeżdżę z dziećmi w góry na wycieczki i zachęcam do aktywnego spędzania czasu, a jak dla mnie nasze Polskie góry ją świetne.

Ten post był edytowany przez madejski dnia: 21 grudnia 2016, 09:42
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 grudnia 2016, 17:08

W tym roku na pewno wakacje w kraju. Tyle się słyszy o różnych zamachach, że zdecydowanie wolę odwiedzić jakieś fajne miejsce w polskich górach. Nawet mam upatrzone. To ośrodek w Białce Tatrzańskiej, gdzie jest mnóstwo atrakcji dla dzieci. Od basenów termalnych ze zjeżdzalniami po magiczne wysepki. Jest tam specjalna strefa rozrywki dla dzieci. A dla dorosłych też nie brakuje atrakcji. Jest saunarium i spa.
http://www.termabania.pl/atrakcje-dla-dzieci< /a>

Ten post był edytowany przez Kasia5 dnia: 30 grudnia 2016, 17:12
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 stycznia 2017, 10:27

Ja natomiast postawiłam w tym roku odwiedzić , jak najwięcej polskich miast, których jeszcze nie miałam okazji zwiedzać, na pierwszym miejscu mojej listy jest oczywiście Łódź, bo wybieram się tam już od dobrych kilku lat, zresztą , to naprawdę świetlne miejsce, bo noclegi można znaleźć w super warunkach i mega tanio, jak tutaj łódź noclegi , więc dzięki temu na pewno będę mogła sobie pozwolić na dłuższy pobyt.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 stycznia 2017, 23:17

Fajna sprawa. My planujemy w tym roku zrobić coś szalonego i wybrać się na południe Europy na jacht. Znaleźliśmy ofertę w [url] http://www.globtourist.com/czartery-turcja.html i chcemy z niej skorzystać. Jeśli też macie takie możliwości, to podpowiem Wam, że to może być niesamowite lato :)

Zgłoś | Cytuj | Link

13 maja 2017, 19:54

Tegoroczne wakacje planuję zwiedzić Dalmację. Jadę tam na wycieczkę zorganizowaną przez warszawskie biuro Wytwórnia Wypraw. Specjalizują się oni w wycieczkach objazdowych, na których można zwiedzić wiele urokliwych zakątków świata. Wycieczki te są w atrakcyjnych cenach, które obejmują nocleg, opiekę pilota, ubezpieczenie, a nawet wyżywienie. Myślę, że to będzie udany wyjazd.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 maja 2017, 12:05

Niestety tam gdzie miałabym ochotę wyjechać jest bardzo niebezpiecznie.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 maja 2017, 12:29

Użytkownik Ingrid_019 napisał: Niestety tam gdzie miałabym ochotę wyjechać jest bardzo
niebezpiecznie.

Nie wiem czy chodzi o Egipt, czy o jakieś bardziej ekstremalne miejsce, ale doskonale rozumiem. Co za czasy żebyśmy nie mogli czuć się bezpiecznie wyjeżdżając na wakacje.

Ja w tym roku wybrałem nieco inny niż zwykle sposób wypoczynku. Zależało mi, aby nie przeleżeć całego urlopu na plaży. Znalazłem ofertę na http://www.stenaline.pl/do-uk-irlandii i wybieram się na rejs statkiem połączony ze zwiedzaniem. Sam się sobie dziwię, że nigdy wcześniej nie rozważałem takiej opcji. Wydaje się być bardzo ciekawe, mam nadzieję, że tak właśnie będzie, a cena też jest całkiem atrakcyjna.

Ten post był edytowany przez dylan dnia: 31 maja 2017, 12:29
Zgłoś | Cytuj | Link

3 czerwca 2017, 17:44

moi znajomi często latają z Poznania. Mieli dylemat przy pierwszej podróży kto ich zawiezie i odbierze z lotniska. W końcu zdecydowali się że pojadą sami i skorzystają z oferty parkingzielony.pl Są zadowoleni i przed kolejnymi podróżami już nie mają dylematu.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 czerwca 2017, 20:58

W tym roku w wakacje planujemy wycieczkę objazdową po Indonezji. Pracownik biura polecił nam wizytę u lekarza medycyny podróży (http://salve.pl/przychodnie/oferta/poradnia-m edycyny-podrozy/zakres-swiadczen/) w celu zaszczepienia się na niezbędne choroby. Lekarz zalecił zaszczepienie się przeciw malarii, durowi brzusznemu oraz wirusowemu zapaleniu wątroby i zaopatrzyć się w środki niezbędne w leczeniu chorób panujących w Indonezji (lek przeciwmalaryczny repelenty, lek przeciwbiegunkowy, lek przeciwbólowy, przeciwgorączkowy, środki dezynfekcyjne do odkażania skóry, środki dezynfekcyjne do odkażania wody, środki opatrunkowe) Wszelkie szczepionki powinny być przyjęta nie później niż 4 tygodnie przed wylotem z kraju, żeby organizm miał czas na wytworzenie przeciwciał.
Bali i Indonezja to cudowny kraj i na pewno warty zobaczenia pomimo pewnych niedogodności.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 czerwca 2017, 08:22

Jeśli ktoś szuka rzetelnego źródła informacji na temat miejsc na wakacje to mogę Wam polecić bez dwóch zdań, ten serwis: http://mojewakacje.org.pl Fajne, obszerne artykuły, miło się je czyta, jest ok :)

Ten post był edytowany przez Endy76 dnia: 20 czerwca 2017, 08:22
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 27 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Motoryzacja Liczba postów: 75 Grupa: Pasje forum... Hej, czy ktoś z Was kupował części samochodowe w sklepie Auto Części Lipiec - https://autoczesci-lipiec.pl/oferta/skle p-motoryzacyjny-swiebodzin jeśli tak to po...
  • Własny biznes-warto? Liczba postów: 388 Grupa: Pasje forum... W dobie pracy zdalnej ochrona sieci jest kluczowa, a firewall Fortigate dostarcza skutecznych narzędzi dla zespołów pracujących w różnych lokalizacjach. Dzięki....
  • Samochód zastępczy na czas naprawy Liczba postów: 14 Grupa: Pasje forum... Sprowadzanie aut z Kanady może być korzystne, szczególnie jeśli chodzi o pojazdy luksusowe, które są tańsze niż ich europejskie odpowiedniki. Proces importu obe...
  • Samochód dla rodziny Liczba postów: 88 Grupa: Pasje forum... A czy wiecie, jak wymienić koło w samochodzie? Tak naprawdę mało kto ma o tym pojęcie. Dlatego w sytuacji kryzysowej warto wiedzieć o takiej możliwości jak wymi...
  • Czy sprzedajecie swoje rzeczy, których nie używaci... Liczba postów: 8 Grupa: Pasje forum... As the Dino Game Offline speed increases, it can become more stressful. Stay calm and maintain your focus to react quickly to obstacles.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 463

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >