podróże

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

Stron: 27 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

23 czerwca 2017, 13:57

Zgadzam sie: good 0 bad

Na podróż warto ubezpieczyć się w np głośnik przenośny, mowa o czymś takim https://www.morele.net/telefony/tablety/glosn iki-przenosne-677/ Muzyka to nasz odwieczny towarzysz, dlatego warto ubezpieczyć się w taki gadżet.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 marca 2018, 19:00

Uwielbiamy z żoną polskie góry, w tym roku w lutym byliśmy w apartamencie w Halna Residence w Krynicy Zdrój. Beskid Sądecki jest piękny o tej porze roku, ale chcielibyśmy tam wrócić jeszcze jesienią

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 kwietnia 2018, 15:32

A ktoś był może na wakacjach w Santo Domingo Dominikana ? Chciałam się coś więcej dowiedzieć o tym tropikalnym miejscu, bo znalazłam atrakcyjna ofertę i warto by było z niej skorzystać. Wstępnie jestem zdecydowana, ale interesują mnie wypowiedzi i opinie. Co warto tam zwiedzać, jakiś fajny hotel by było blisko na plażę. No i czy sierpień jest dobrym miesiącem na taki wyjazd ?

Zgłoś | Cytuj | Link

8 maja 2018, 13:20

Zdecydowanie góry, magia i jeszcze raz magia :)

Zgłoś | Cytuj | Link

18 maja 2018, 08:40

Sycylia brzmi jak świetny pomysł! Ja jestem wielką fanką Włoch :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 czerwca 2018, 09:24

Też podoba mi się we Włoszech - w zeszłym roku byłam w Cinque Terre. A w tym marzy mi się podróż do Sri Lanki. Muszę "tylko" tanie loty znaleźć w porównywarce esky.pl - to pozwoli mi trochę zaoszczędzić na kosztach podróży. A coś czuję, że nie będą one małe.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lipca 2018, 10:49

Cześć!
Słuchajcie perełką polskich Sudetów jest Kotlina Kłodzka!

Jeśli ktoś kocha góry i jest zmęczony Tatrami, które są co roku w wakacje przeładowane turystami to dolnośląska Kotlina Kłodzka ze swoimi uzdrowiskami będzie genialną opcją!
Każdy znajdzie coś dla siebie- miłośnik poważnych górskich wypraw,
czy osoba preferująca góry, ale w spokojniejszy sposób (Szczeliniec Wielki, Błędne Skały) ,
osoby uwielbiające zwiedzać także nie będą się nudzić (Twierdza Kłodzka, Muzeum papiernictwa w Dusznikach Zdroju, jaskinia Niedźwiedzia w Kletnie i wiele innych)
w dodatku każde uzdrowisko oferuje przepiękny park zdrojowy i pijalnię wód mineralnych oraz wiele atrakcji. Moim zdaniem najpiękniejsze to Kudowa Zdrój i Polanica Zdrój.

Czy będzie pogoda czy tez nie- zawsze znajdzie się coś aby zagospodarować swój czas.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lipca 2018, 15:39

Tez uwielbiamy z mężem kotline kłodzką i wogole cały dolny śląsk, który ma niesamowicie bogata historię i w zasadzie jest to niewyczerpane źródło inspiracji na male i większe wyprawy. Ostatnio nocowaliśmy tu: https://uzdrowiska-pgu.pl/polonia i podobno w dwudziestoleciu międzywojennym nocował tu sam Winston Churchill!

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lipca 2018, 10:31

Podróżując za granicę warto mieć pod ręką sprawdzony kantor internetowy, by nie tracić na przewalutowaniu. Zobacz sobie https://ekantor.pl/kalkulator-walut To znana marka, z której usług korzysta wielu podróżników i przedsiębiorców. Z ich kursem możesz zyskać nawet 10% więcej. Wymiana zajmie Ci jedynie od 5 do 15 minut, bez względu na to, gdzie obecnie się znajdujesz.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 października 2018, 21:53

Odkąd pamiętam to zawsze uwielbiałam różne wycieczki. Z rodzicami jeździliśmy tym takim typowym starym kamperem w różne miejsca. Było ciasno, wiadomo, warunki różne, ale naprawdę lubiłam tę atmosferę. :) A teraz jak mam już swoją rodzinę, to postanowiliśmy z mężem kupić pickup kamper. :D Dopiero planujemy, ale jest to pewne!

Ten post był edytowany przez alicja.23 dnia: 4 grudnia 2018, 17:28
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 27 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Przeprowadzki mieszkań Warszawa Liczba postów: 26 Grupa: Pasje forum... Przeprowadzki mieszkań w Warszawie to proces, który może wydawać się skomplikowany i stresujący, ale dzięki odpowiedniemu planowaniu i wsparciu profesjonalnych....
  • Motoryzacja Liczba postów: 75 Grupa: Pasje forum... Hej, czy ktoś z Was kupował części samochodowe w sklepie Auto Części Lipiec - https://autoczesci-lipiec.pl/oferta/skle p-motoryzacyjny-swiebodzin jeśli tak to po...
  • Własny biznes-warto? Liczba postów: 388 Grupa: Pasje forum... W dobie pracy zdalnej ochrona sieci jest kluczowa, a firewall Fortigate dostarcza skutecznych narzędzi dla zespołów pracujących w różnych lokalizacjach. Dzięki....
  • Samochód zastępczy na czas naprawy Liczba postów: 14 Grupa: Pasje forum... Sprowadzanie aut z Kanady może być korzystne, szczególnie jeśli chodzi o pojazdy luksusowe, które są tańsze niż ich europejskie odpowiedniki. Proces importu obe...
  • Samochód dla rodziny Liczba postów: 88 Grupa: Pasje forum... A czy wiecie, jak wymienić koło w samochodzie? Tak naprawdę mało kto ma o tym pojęcie. Dlatego w sytuacji kryzysowej warto wiedzieć o takiej możliwości jak wymi...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19418 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 231

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >