podziemna instalacja gazowa

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

22 października 2010, 11:32

Zgadzam sie: good 0 bad

Ile mniej więcej mogę zapłacić za wykonanie(robocizna +materiał) ok. 60 metrów podziemnej instalacji gazowej w PE 40 do ściany budynku? Czy potrzebne mi będą do tego jakieś specjalne uprawnienia i gdzie się o nie starać?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 października 2010, 13:35

Szczerze mówiąc to cena zależy od tego jak się umówisz z fachowcami, musisz tylko uważać na naciągaczy niektórzy wołają za takie coś 2500tys i to za o wiele mniejszy metraż także musisz poszukać odpowiednich ludzi do tego. Najlepiej jak zrobisz sobie listę materiałów pojedziesz do hurtowni i wtedy zapłacisz tylko za robociznę

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 listopada 2010, 14:36

Wydaje mi się że jakiś papierek powinieneś mieć, aby urząd się do Ciebie nie przyczepił. Radzę zgłosić pomysł podłączenia instalacji do urzędu miasta lub gminy. Pewnie każą Ci wypełnić jakiś wniosek.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 maja 2017, 09:39

Jestem klientem hurtowni Swatt w tym momencie i nie narzekam. Pod instalacje gazową to mają praktycznie wszystko, można rzeczywiście dla firmy zrobić pełne zaopatrzenie tutaj. Dobrze pomyślany i uczciwie prowadzony program lojalnościowy dla klientów firmowych, też warto się pod niego podpiąć moim zdaniem. Ja już widzę pierwsze zwroty z tego systemu, a dużo czasu w jego obsługę nie wkładam.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 września 2017, 10:19

A czy orientujecie się jakie są koszty wykonania tego typu instalacji gazowej podziemnej? Im więcej szczegółów poznamy na ten temat, tym oczywiście lepiej.

www.Kotly-Oksana.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Instalacja grzewcza Liczba postów: 142 Grupa: Robimy inst... Wieloletnie doświadczenie w instalacjach sanitarnych, grzewczych, wodno-kanalizacyjnych oraz wentylacyjnych posiada firma Szumscy. Pełny zakres usług jest u nic...
  • Jaki wybrać kocioł? Liczba postów: 32 Grupa: Robimy inst... Jaki kocioł gazowy? Co polecacie dom 110 m2, dwie łazienki (w jednej wanna a w drugiej prysznic), kuchnia... Chciałabym żeby ciepła woda była dostępna non stop....
  • gdzie ten tani węgiel? Liczba postów: 3 Grupa: Robimy inst... W przypadku kiedy szukasz solidnego dostawcy węgla? Rastar2 z Chorzowa https://rastar2.pl/oferta/hurtowa-sprzed az-wegla-cennik to rzetelna firma, która oferuje....
  • jakie ogrzewanie ? Liczba postów: 794 Grupa: Robimy inst... Nie ma nic lepszego niż poczucie ciepła i komfortu w swoim własnym domu, zwłaszcza w chłodne dni. Dlatego też warto zainwestować w niezawodne i ekonomiczne rozw...
  • Jakie szambo? Liczba postów: 58 Grupa: Robimy inst... Szukasz skutecznych rozwiązań do oczyszczania szamba lub przydomowej oczyszczalni. To jak najbardziej warto zapoznać się z marką Biofos Professional https://skl...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19398 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 352

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >