polecani fachowcy super ekipa

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

23 maja 2012, 11:14

Zgadzam sie: good 1 bad

Nieuczciwi fachowcy to plaga dlatego warto przed ich wyborem rzetelnie rynek przejrzeć, polecani przez was w Poznaniu i Wrocławiu na pewno znajdą swoich klientów tak jak warszawskie decoroom.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 maja 2012, 10:14

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik Gość: Krzysztof olech napisał: Pan Bartkowiak to napawde specjalista, mi postawił cały
dom wraz z wykończeniem, dobrze i solidnie, a cena tez nie
była zbyt wygórowana. Jego Firma Remontowo - budowlana
jest swietna, a wiem, ze we Wrocławiu robił u niejednej
waznej osoby w domu i naprawdę ma sie czym pochwalić. Jak
dla mnie to rewelacja. Gdyby ktoś chciał skorzystac z jego
usług podaje dane Robert Bartłomiejczak - 695934458.

Nie ma to jak autoreklama.Żenujące.....

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 maja 2012, 19:31

Użytkownik Gość: plotek napisał: Nieuczciwi fachowcy to plaga dlatego warto przed ich wyborem
rzetelnie rynek przejrzeć, polecani przez was w Poznaniu i
Wrocławiu na pewno znajdą swoich klientów tak jak
warszawskie decoroom.

To się w 100% zgadza , firmy takie pracują rzetelnie na swoją markę przez lata, a potem w dużej mierze opiera to się na zaufaniu i poleceniu tych którzy mieli okazję z ich usług korzystać.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 sierpnia 2012, 16:59

Firmy wybiera się głównie z polecenia. My ostatnich wykonawców mieliśmy jednak stąd - http://archiweb.pl/ Po prostu wierzę firmą, które się angażują w promocję swojej działalności, chcą być na czasie. Bo stary fachowiec z wąsem to u nas złe doświadczenia.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 sierpnia 2012, 11:55

Tak, tak, tak i jeszcze raz tak! Ja znalazłem swoją firmę przez przypadek, mieli reklamę - wizytówkę. Popytałem znajomych - okazało się, że znają firmę bo sami coś im zlecali albo ich znajomi, rodzina i tak w kółko. Potem przeglądałem budowlane strony internetowe i różne fora, gdzie natknąłem się na zadowolonych klientów, bądź reklamę firmy Riser z Jaworzna, bo o tej firmie mowa. Dobra reklama i znajomość marki u znajomych to inwestycja w pewną firmę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 sierpnia 2012, 10:25

Zgadzam się z przedmówcą. Dobra reklama to też plus. Świadczy o nowoczesności firmy i jej pewności siebie.Jak ktoś jest dobry dlaczego ma się nie chwalić.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2012, 13:59

Jeżeli ktoś szuka fachowców do remontu z Łodzi polecam firmę remontowa remo-land kontakt do właściciela 663-558-240.
Fachowość , dotrzymanie terminu, uprzejmość oraz nie wygórowane ceny zapewniają zadowolenie i satysfakcje z wybrania tej ekipy

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2012, 13:59

Jeżeli ktoś szuka fachowców do remontu z Łodzi polecam firmę remontowa remo-land kontakt do właściciela 663-558-240.
Fachowość , dotrzymanie terminu, uprzejmość oraz nie wygórowane ceny zapewniają zadowolenie i satysfakcje z wybrania tej ekipy

Zgłoś | Cytuj | Link

2 października 2012, 15:36

No właśnie - najlepsi nie boją się internetu. Nikt nie skrytykuje dobrej firmy. Dlatego uważam, że tylko solidne marki pojawiają się takich katalogach jak Archiweb. W tym musi być rozsądek i kalkulacja.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 listopada 2012, 15:35

w temacie ekip z poznania,to z całym zakresem usług występuje ekipa od p. pilarczyka: http://lazienka4you.pl/index.php/oferta - a ich poczynania sa... koncertowe;)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dekorator wnętrz Liczba postów: 129 Grupa: Firmy budow... Szanowni Państwo, szybkim sposobem na zmianę wyglądu wnętrza jest przemalowanie ścian. Do malowania najlepiej wykorzystać farbę, która tworzy trwałą powłokę odp...
  • Rozwój firmy budowlanej - marketing internetowy. Liczba postów: 78 Grupa: Firmy budow... Połączenie influencer marketingu z kampaniami płatnymi to skuteczny sposób na zwiększenie rozpoznawalności marki. Influencerzy pomagają w budowaniu zaufania, a....
  • magazyn Liczba postów: 540 Grupa: Firmy budow... Porównaj to sobie z Berberis. Zobacz, jak duża będzie zmiana. Na pewno zauważysz poprawę, lepszą optymalizację, solidne wyniki. Nam też się udało osiągnąć oczek...
  • Hydraulik, usługi hydrauliczne - Warszawa i okolic... Liczba postów: 41 Grupa: Firmy budow... A zapytam, kto z was montował u siebie w firmie klimatyzację ? bo ja właśnie zastanawiam się, żeby zdążyć przed sezonem letnim. Moja znajoma poleciła nam firmę...
  • Kto wam prowadzi księgowość?? Firma zewn? Liczba postów: 95 Grupa: Firmy budow... Księgowość trzeba dobrze dobrać do profilu swojej firmy lub biznesu. Jeżeli masz profile zarobkowe na takich platformach jak OnlyFans to skorzystaj z pomocy htt...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19403 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 347

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >