Witam.
Mam problem z rachunkami za prąd, bo są raczej za duże,
nie będę opowiadać co i jak, bo to niezbyt ważne, chodzi
mi o pomiary, które nie były robione a podobno tym można
wykryć jakieś błędy w instalacji, które mogą
zwiąkszać rachunki.
Ile mogą kosztować takie pomoiary w domu który ma 3
kondygnacje po 120 mkw?
Chodzi mi o orientacyjny koszt.
offline wujek76 doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline elektrohurt praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
offline tyron81 praktykant
|
|
| |
Gość: fitness2 praktykant |
Fachowe pomiary wykonał dla mnie wrocławski www.geservices.pl Dzięki nim nie miałem właściwie żadnych wątpliwości co do pobieranego prądu. Wszystko rozegrali niezwykle szybko i sprawnie. |
| |
Reklamy Google | |
offline ramba33 praktykant
|
Może warto przeprowadzić pomiary elektryczne które wyeliminują ewentualne usterki? Fachowcy mają odpowiedni sprzęt i są w stanie łatwo sprawdzić, co działa nieprawidłowo. Najlepiej korzystać ze wsparcia sprawdzonych elektryków. |
| |
Gość: kavek praktykant |
Wykonanie pomiarów elektrycznych zleciłem ekipie GEServices http://geservices.pl/. Wykonali je niezwykle solidnie,porządnie i fundamentalnie. Również świadczą usługi z zakresu serwisu instalacji elektrycznych, okazało się to niezmiernie przydatne. |
| |
offline Inatka93 doświadczony
|
Skoro mówisz, że masz za duże rachunki za prąd i zużycie, możesz wykonać specjalistyczne pomiary elektryczne, które wykażą wszelkie nieprawidłowości w instalacjach, jak i rzeczywiste zużycie po eliminacji tych błędów. Myślę, że firma https://www.elektrospark.pl/oferta/uslugi-ele ktryczne/proby-i-pomiary-pomontazowe może Ci pomóc w tym względzie. Działają w większości większych miast, a i myślę, że z kilku kilometrowym dojazdem do miejscowości poza nie będzie najmniejszego problemu. |
| |
Gość: syjan18 praktykant |
|
| |
Gość: krimer praktykant |
Jeżeli rozglądacie się za odpowiednią aparaturą probierniczą do wykonywania pomiarów instalacji elektrycznych to zajrzyjcie na stronę www.zwarpol.com Tam znajdziecie wszelkie niezbędne produkty z tym związane. |
|