Przygotowuję się do renowacji rodzinnego grobowca. Zauważyłam, że ludzie coraz częściej budują monumentalne pomniki z wielkimi tablicami i rzeźbą. Co o tym sądzicie? Czy uważacie, że pomnik powinien być reprezentacyjny czy raczej skromny bez większego przepychu? Znalazłam na stronie firmy kamieniarskiej całkiem ciekawe projekty rzeźby nagrobkowej - http://bazalt.info/oferta.html,1,Rzezba_nagro bkowa, dlatego zaczęłam zastanawiać się nad dodaniem takiego elementu przy budowie nagrobka.
offline ibiza_sunny doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: wikariusz praktykant |
Ja osobiście preferuję akurat skromne pomniki. Co nie znaczy że jestem jakimś wielkim fanem wszechobecnych bezpłciowych kwadratów bo takich jest najwięcej. Myślę że jakaś delikatna rzeźba będzie dobrym pomysłem. Warto też zastanowić się nad posadzeniem czegoś zielonego, bo jakiś iglak czy inne drzewko niesamowicie ożywiłoby to jakże przygnębiające miejsce |
| |
Reklamy Google | |
Gość: ibizasunny praktykant |
|
| |
Gość: ja927762622 praktykant |
|
| |
Gość: johnsqq praktykant |
Jeżeli interesują was ciekawe pomniki w dodatku z rzeźbami to firma zajmującą się tym jest www.kubicki.waw.pl. Niedawno zmarła nam babcia i postawili nam bardzo ładny kamienny grób rodzinny. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: marko655 praktykant |
Może będą mogli ci coś fajnego zaproponować w www.zakladpogrzebowy24.pl. Zajmują się produkcją pomników z granitu, które są bardzo funkcjonalne i ładnie się prezentują. |
| |
offline gabrysia102 doświadczony
|
Hmm możesz zapytać w zakładzie pogrzebowym w Warszawie Calvaria. Może będą mogli Ci coś zaproponować, albo kogoś polecić. Tak najlepiej szukać. |
| |
Gość: fernando praktykant |
Nawiązanie współpracy z kamieniarzem z firmy pogrzebowej powinno rozwiązać sprawę. Warto postawić na profesjonalistę, który rozwiąże kłopot tego typu. Zalecam współpracę z http://www.zakladpogrzebowy24.pl - wykonali kawał dobrej roboty przy wykonaniu pominka dla naszego dziadka. Jestem pewien, że Twój rodzinny grobowiec powinien zostać poddany porządnej renowacji z ich strony. |
| |
offline Sun-vent majster
|
|
| |
offline Marcell fachowiec
|
|
|