pomoc przy pracy magisterskiej

« Powrót do grupy: Robimy dach

10 stycznia 2009, 17:06

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam!
Jestem studentem kierunku Towaroznawstwo na Uniwersytecie Ekonomicznym w Krakowie. Piszę pracę magisterską na temat: "Czynniki Determinujące Jakość Nowoczesnych Pokryć Dachowych." Proszę Państwa o wypełnienie krótkiej ankiety. Dane zebrane poprzez niniejszą ankietę pozwolą w główniej mierze ustalić jak ważne dla konsumentów są poszczególne cechy różnych pokryć dachowych.

Najważniejsze są dla mnie odpowiedzi fachowców na pytanie 7. Jeśli więc nie chcecie Państwo "tracić" za dużo czasu to prosiłbym o wypełnienie chociaż tego punktu.

Niemniej jednak pragnę dodać, iż wszystkie punkty ankiety są dla mnie istotne i będę wdzięczny za wypełnienie całej ankiety.

Poniżej zamieszczam link do ankiety w formie *.doc.
http://kosmo3.neostrada.pl/ankieta.doc

Wypełnioną ankietę proszę przesłać na adres kosmono1@tlen.pl

Bardzo dziękuje!

Michał D.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lutego 2009, 17:33

Witam,
Może Pan również uderzyć ze swoim pytaniem do branżowych wyszukiwarek i baz firm budowlanych, Polecam stronę:fachowaekipa.pl
Tam na pewno znajdzie Pan wielu, którzy w miarodajny sposób odpowiedzą na Pana wszelkie wątpliwości.
Pozdrawiam,
J.F

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lutego 2009, 20:31

dziękuje, sprawdzę to :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• blacharze jakości Liczba postów: 4 Grupa: Robimy dach Blachy perforowane, siatki stalowe i inne elementy konstrukcyjne to podstawa w wielu gałęziach przemysłu. Perfopol dostarcza wysokiej jakości produkty wykorzyst...
  • Jakie drewno na więźbę dachową? Liczba postów: 70 Grupa: Robimy dach Więźba jest suszona ale nie znaczy, że sucha. Żadne drewno w tartaku obecnie nie jest suche, wiesz... wczoraj było jeszcze drzewem i każda więźba schnąc będzie....
  • Dachy - deski z szalunku na dach? Liczba postów: 35 Grupa: Robimy dach Dla mnie kwestia jest prosta, jeśli nasz kasę deskujesz, nie masz kasy musisz nauczyć się z tym że będzie trochę gorzej, ale dom się nie zawali. Więc jeszcze ra...
  • Po co taśmy samoprzylepne podczas montażu membrany Liczba postów: 17 Grupa: Robimy dach Dla mnie dobre taśmy ma Tesa. Na przykład taką: http://www.tesa.pl/przemysl/tesa-4287.ht ml. Ta akurat ma zastosowanie w paletowaniu czy owijaniu komponentów ele...
  • Jak wykończyć dach? Liczba postów: 29 Grupa: Robimy dach Membrany dachowe to podstawowy element każdej solidnej konstrukcji dachowej. Na stronie https://www.folie-budowlane.pl/membrany- dachowe-i-akcesoria.html znajdzi...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19516 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 280

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >