pomoc z samochodem

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 25 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  23 24 25

23 maja 2018, 10:20

Zgadzam sie: good 0 bad

Ostatnio byłem ze swoim samochodem na regeneracji wtryskiwaczy w www.dispol24.pl Jeżeli macie samochody z silnikiem diesla to polecam wam się do nich zgłosić. Warto zadbać o silniki w naszych samochodach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 maja 2018, 13:55

Mając samochód warto pomyśleć również o ubezpieczeniu siebie, bo różnie w życiu bywa. Ja ciekawe oferty znalazłem na stronie https://polisoteka.pl/
Mają spory wybór różnych ubezpieczeń różnych towarzystw ubezpieczeniowych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 maja 2018, 09:56

Co do pomocy drogowej, o której była mowa w tym temacie to ja mogę wam polecić www.pomocdrogowa-malopolska.pl Mają dobre ceny i działają sprawnie. Dodatkowo zajmują się też lakiernictwem i blacharstwem.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 września 2018, 12:13

Warto podpytać znajomych w tej kwestii. Sądzę, że z całą pewnością będą w stanie pomóc.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 25 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  23 24 25

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Uniwersalna i oryginalna dieta Liczba postów: 493 Grupa: Trudne tema... Osobiście mogę Wam polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie program dla dietetyków Nuvero, z którego sam korzystam jako dietetyk. Szczegółowe informacje....
  • Architekt Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Architekt Kraków - jakiego polecacie Chciałabym zlecić wykonanie oryginalnego projektu domu jednorodzinnego.
  • Urządzenie fiskalne do firmy Liczba postów: 4 Grupa: Trudne tema... Cześć, jestem Artur. Od dłuższego czasu pracuję w firmie zajmującej się elektryką, ale planuję przejść na własną działalność i szukam mobilnego urządzenia fiska...
  • Białka Tatrzańska Liczba postów: 70 Grupa: Trudne tema... Czy warto tam pojechać?
  • Studia - ważny wybór Liczba postów: 47 Grupa: Trudne tema... Akademia Medyczna w Elblągu to miejsce, w którym młodzi ludzie mogą rozwijać swoją pasję do medycyny i zdrowia. Uczelnia https://amisns.edu.pl oferuje kierunki,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19526 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 200

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >