offline druzylla inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: igor wołowski praktykant |
pompy ZDS typu Plug&Go to nowoczesne rozwiązanie dla każdego typu inwestycji, sam posiadam taką w swoim domku jednorodzinnym, użytkuję ją już blisko 5 miesięcy i ani razu nie było z nią problemu, to dzięki zastosowaniu wysokiej jakości materiałów, a także technologii - pompa wyłącza i włącza się sama, posiada ochronę przed m.in. suchobiegiem, możesz spokojnie kupić taką pompę, będzie Ci służyła niezawodnie przez długie lata |
| |
Reklamy Google | |
offline jakubdab praktykant
|
|
| |
offline Marek-bud majster
|
W przypadku takich dylematów warto zapoznać się bliżej z
tym artykułem: |
| |
offline aneczka28 doświadczony
|
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 8 maja 2017, 15:54 | |
| |
Reklamy Google | |
Gość: olek742 praktykant |
Nie tak dawno pompę zatapialną potrzebowałem i udało się w dobrej cenie znaleźć w hurtowni online na swatt.pl. Świetnie mi przepompowała wodę z zalanej obory. Wydajna, nieskomplikowana w obsłudze rzecz. Też muszę tutaj obsługę pochwalić, bo nie namawiali mnie na najdroższy model, ale dobrali dość ekonomiczne rozwiązanie które zdało rzeczywiście egzamin przy moim zalaniu. |
| |
Gość: bonko7858 praktykant |
Na pewno Swatt ma takie urządzenia. Na stronie swatt.pl są wszystkie ich produkty wypisane. Pompę kupowałem raz i był to model zatapialny. Bardzo się przydała, udało się szybko odciągnąć wodę z piwnicy, a było tego rzeczywiście sporo i też duże przewyższenia, bo piwnicę mamy wyjątkowo nisko, także nie było łatwo. Hurtownia jest sprawnie prowadzona, nie ma problemów żeby się dodzwonić, podpytać o techniczne kwestie itp. |
| |
Gość: franek875 praktykant |
Zdarzyło mi się w tamtym roku że szukałem dobrej pompy zatapialnej i ostatecznie zamówiłem ze strony swatt.pl. Firma prowadzi hurtownię ale też sprzedają w detalu. Dobrą mi tę pompę dobrali, udało się sprawnie oczyścić zalany budynek i też nie było to urządzenie jakoś skomplikowane w obsłudze, także nawet taki zupełny laik jak ja sobie poradził. |
| |
offline Kapitan kierownik
|
|
| |
offline Piotrek122 inżynier
|
|
|
pompa głębinowa
«
Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom
Ostatnio na forum
- dom energooszczedny Liczba postów: 331 Grupa: Ekologiczny... Zgadza się, najpierw należy ocieplić ściany, dach i podłogi oraz co ważne – wymienić okna na nowe, energooszczędne, co pozwoli na zmniejszenie ubytku energii na...
- Rekuperacja - jaką wybrać? Liczba postów: 30 Grupa: Ekologiczny... eśli ktoś zastanawia się nad montażem rekuperacji, zdecydowanie polecam firmę SIB. Zainstalowali u nas system kilka miesięcy temu i efekty są super – mamy w dom...
- pompa ciepła Liczba postów: 199 Grupa: Ekologiczny... Jeśli zastanawiacie się nad montażem pompy ciepła, mogę z całego serca polecić firmę SIB. U nas sprawdza się rewelacyjnie – w domu jest przyjemnie ciepło zimą i...
- Jaki kominek? Liczba postów: 9 Grupa: Ekologiczny... W dobie rosnącej świadomości ekologicznej i potrzeby oszczędzania energii, coraz więcej osób poszukuje sposobów na Mapquest Directions stworzenie domu przyjazne...
- Energooszczędny dom jednorodzinny plus inteligencj... Liczba postów: 40 Grupa: Ekologiczny... Zdecydowanie warto rozważyć budowę domu energooszczędnego! Sam zastanawiałem się nad tym i doszedłem do wniosku, że chociaż początkowy koszt budowy może być nie...