pompa głębinowa

« Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

25 lutego 2013, 10:30

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam! Zastanawiam się co lepiej kupić hydrofor czy pompę głębinową? Znacie markę pomp ZDS? Pan w punkcie bardzo je zachwalał, mówił, ze to nowa marka, ale bardzo wytrzymała i że dzięki temu, że dopiero podbijąją rynek, są w atrakcyjnej cenie.
Co o tym myślicie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 lutego 2013, 13:16

pompy ZDS typu Plug&Go to nowoczesne rozwiązanie dla każdego typu inwestycji, sam posiadam taką w swoim domku jednorodzinnym, użytkuję ją już blisko 5 miesięcy i ani razu nie było z nią problemu, to dzięki zastosowaniu wysokiej jakości materiałów, a także technologii - pompa wyłącza i włącza się sama, posiada ochronę przed m.in. suchobiegiem, możesz spokojnie kupić taką pompę, będzie Ci służyła niezawodnie przez długie lata

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lutego 2013, 12:42

pompa to dobry wybór.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 maja 2015, 14:16

W przypadku takich dylematów warto zapoznać się bliżej z tym artykułem:

budujemydom.pl/woda-i-kanalizacja/108-pompy-i-hydrofory-w-do mu

Natomiast samych firm możemy szukać w dziale Ekologiczne źródła energii.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 kwietnia 2016, 16:00

Jeśli chodzi o dobre pompy głębinowe, to w tym sklepie dobrze Wam doradzą, co wybrać: www.pompylublin.pl/ Do tego mają spory wybór tych urządzeń oraz innych tego typu, na przykład pomp do szamba, hydroforów

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 8 maja 2017, 15:54
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 marca 2017, 17:20

Nie tak dawno pompę zatapialną potrzebowałem i udało się w dobrej cenie znaleźć w hurtowni online na swatt.pl. Świetnie mi przepompowała wodę z zalanej obory. Wydajna, nieskomplikowana w obsłudze rzecz. Też muszę tutaj obsługę pochwalić, bo nie namawiali mnie na najdroższy model, ale dobrali dość ekonomiczne rozwiązanie które zdało rzeczywiście egzamin przy moim zalaniu.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 kwietnia 2017, 20:25

Na pewno Swatt ma takie urządzenia. Na stronie swatt.pl są wszystkie ich produkty wypisane. Pompę kupowałem raz i był to model zatapialny. Bardzo się przydała, udało się szybko odciągnąć wodę z piwnicy, a było tego rzeczywiście sporo i też duże przewyższenia, bo piwnicę mamy wyjątkowo nisko, także nie było łatwo. Hurtownia jest sprawnie prowadzona, nie ma problemów żeby się dodzwonić, podpytać o techniczne kwestie itp.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 maja 2017, 12:12

Zdarzyło mi się w tamtym roku że szukałem dobrej pompy zatapialnej i ostatecznie zamówiłem ze strony swatt.pl. Firma prowadzi hurtownię ale też sprzedają w detalu. Dobrą mi tę pompę dobrali, udało się sprawnie oczyścić zalany budynek i też nie było to urządzenie jakoś skomplikowane w obsłudze, także nawet taki zupełny laik jak ja sobie poradził.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 maja 2017, 15:04

Widzę, że świetnie Wam wychodzi ta internetowa reklama. Nie ma to jak 3 posty pod rząd. ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

1 listopada 2017, 21:47

Użytkownik Kapitan napisał: Widzę, że świetnie Wam wychodzi ta internetowa reklama.
Nie ma to jak 3 posty pod rząd. ;)

kopiuj wklej za dużo razy się zrobiło:P A jeśli chodzi o temat rozmowy to zerknij sobie na sklep domiwoda.pl. W zeszłym roku kupowałem tam przydomową oczyszczalnię ścieków. Do tej pory bardzo dobrze się sprawuje, jestem zadowolony z jakości także polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Rekuperacja - jaką wybrać? Liczba postów: 31 Grupa: Ekologiczny... Mieliśmy z mężem podobny dylemat, jaką rekuperację wybrać i po długiej analizie, wybraliśmy rekuperator punktowy. Z czasem doszliśmy do wniosku, że to była dobr...
  • Klimatyzacja w mieszkaniu – jaki mamy wybór, o czy... Liczba postów: 18 Grupa: Ekologiczny... Firma Proclimax posiada duże doświadczenie w dziedzinie klimatyzacje poznań . Zapewniają profesjonalny montaż klimatyzacji oraz pomp ciepła. Zajmują się też ser...
  • Okna nowej generacji Liczba postów: 9 Grupa: Ekologiczny... Polecam szczerze w tym temacie zajrzeć do oferty wysokiej jakości produktów oferowanych przez https://oknarado.pl/okna-pvc/
  • dom energooszczedny Liczba postów: 396 Grupa: Ekologiczny... Zgadza się, najpierw należy ocieplić ściany, dach i podłogi oraz co ważne – wymienić okna na nowe, energooszczędne, co pozwoli na zmniejszenie ubytku energii na...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 277 Grupa: Ekologiczny... Jeśli chodzi o klimatyzację, warto poszukać rozwiązań, które będą nam służyć przez cały rok. instalacja klimatyzacji poznań od Klima Master może być idealną opc...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19529 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 417

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >