offline dodzo majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline komandor inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
offline balbinka majster
|
|
| |
offline wronie doświadczony
|
tutaj jest całkiem oryginalne: http://www.domplusdom.pl/mebel/one?group=4878%2C4894, w ogóle na tej stonce możesz znaleźć świetne pomysły na aranżację wnętrz. Ja już parę pomysłów wcieliłem w życie z doskonałym skutkiem, w moim gabinecie każdy czuje z kim ma do czynienia... |
| |
Reklamy Google | |
offline waclaw majster
|
A dla mnie przedstawione propozycje nie są dobrym
pomysłem. |
| |
offline gabibi inżynier
|
|
| |
offline Doradca IKEA-Warszawa doświadczony
|
Po licznych konsultacjach z psychologami biznesowymi, specjalistami od mowy ciała, projektantami wnętrz... znaleźliśmy solucję:) Twoje krzesło musi być duże(takie żebyś mógł oprzeć głowę)wygodne, z oparciami pełną regulacją i na kółkach. Krzesła dla gości muszą być mniejsze, już nie tak wygodne jak twoje, bez zagłówka, nie potrzebują też kółek. Ta propozycja kubełkowa powyżej jest ok:) |
| |
offline sylwek praktykant
|
Dobrze dobrane meble biurowe to podstawa wydajnej i przyjemnej pracy. Warto zapoznać się z ofertą firmy Mikomax. Z pewnością znajdziecie tam dla siebie ładne, designerskie, ale i funkcjonalne krzesła. |
| |
offline fortitudo moderator
|
|
|
pomysł na gabinet
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
- Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...
- Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 105 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym mogę polecić ofertę sklepu, z którego sam regularnie korzystam. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z akcesoriami i wyposażeniem d...
- Meble metalowe do domu Liczba postów: 40 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
- Praca za granicą - jak ją znaleźć Liczba postów: 76 Grupa: Ciekawe pom... Dziś do Niemiec wyjeżdżą również specjaliści np. z branży IT, dziś rynek pracownika sięga również dalej niż tylko do granicy. Rekrutacja specjalistów IT to jedn...