poprawne zarządzanie magazynem

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

1 lipca 2024, 20:08

Zgadzam sie: good 0 bad

NO to może warto postawić na outsourcing magazynowy - przejęcie funkcji magazynowych od klienta? Chociażby firma EJKO http://ejko.com.pl/ w tym zakresie się specjalizuje, to może fachowo wam wszystko poprowadzić.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 lipca 2024, 07:03

Zgadzam sie: good 0 bad

Tak, dalej Berberis. Nie znam niczego, co zapewnia więcej sensownych opcji do zarządzania magazynem. Tak naprawdę tam macie wszystko. Kwestia logicznego poukładania tego w całość i powinno być dobrze.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Poszukiwania części do maszyn JCB Liczba postów: 168 Grupa: Trudne tema... Na pewno pytajcie tutaj - https://www.blaut-rol.pl/czesci-do-ciagn ikow/ Duży wybór, całkiem fajne okazje, kwestia jedynie taka, jakie macie oczekiwania. Ogólnie...
  • deweloper katowice Liczba postów: 4 Grupa: Trudne tema... Potrzebny mi deweloper Katowice. Polecicie mi kogoś? Szukam mieszkania w Katowicach.
  • deweloper katowice Liczba postów: 7 Grupa: Trudne tema... Zastanawiasz się nad zakupem mieszkania w miejscu, które zapewni Ci spokój i wygodę? Osiedle Włoska oferuje nowoczesne mieszkania w otoczeniu zieleni. Szczegóło...
  • Księgowość w firmie - samemu, czy przez biuro rach... Liczba postów: 114 Grupa: Trudne tema... Myślę, że przy większej firmie tylko biuro rachunkowe wchodzi w grę. To po prostu wygodniejsze. A jeśli dodatkowo znajdziesz biuro, które pracuje na tego typu h...
  • Informatyk do firmy Liczba postów: 29 Grupa: Trudne tema... Jakiś czas temu skorzystałem z oferty polecanej mi firmy Lizard - outsourcing it , która pomogła mi we wszelkich sprawach informatycznych związanych z moją firm...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19501 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 538

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >