Gość: eryk praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Marian W praktykant |
Fakt. Już korzystam z tego serwisu BDB. Jak sama nazwa
wskazuje jest bardzo dobry!!! |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Robson praktykant |
Cos mi tu pachnie kryptoreklama. Ty moze ja powiem, jak jest w rzeczywistosci? Wszedlem na ich strone i wyczytałem, że trzeba zaplacic "wpisowe", czyli abonament. A mnie nie przekonuje placenie przed... Moze jakiś okres probny? Skad wiadomo, ze uzyskane porady pomoga mi budowac madrze i oszczednie? |
| |
Gość: bb praktykant |
|
| |
offline polaaa praktykant
|
bdb? rzeczywiscie taki dobry?? musze sprawdzic na razie podoba mi sie to forum:)) pzdr www.nowygorzow.pl |
| |
Reklamy Google | |
offline czesiuleczek praktykant
|
|
| |
offline JBZ fachowiec
|
Czytam i oczom nie wierzę! Ileż demagogii! |
| |
offline Madzior praktykant
|
|
| |
offline adam445 doświadczony
|
Czy wiecie jak przygotować posiłki bez glutenu? Jeżeli szukacie sprawdzonego portalu informacyjnego, to polecam Wam sprawdzić stronę https://wiedzaodpodstaw.pl , gdzie znajdziecie artykuły na najróżniejsze tematy związane z życiem. |
|
poradnik dla budujących i nie tylko
«
Powrót do grupy: Innowacje w budownictwie
Ostatnio na forum
- Budowa hali Liczba postów: 244 Grupa: Innowacje w... Polecam również namioty od https://partiez.pl/
- Garaż w mieszkaniu Liczba postów: 13 Grupa: Innowacje w... Szukasz trwałego i funkcjonalnego garażu, który przetrwa lata i doskonale zabezpieczy pojazd, czy sprzęt i akcesoria ogrodowe? Sprawdź Garaże Pająk to producent...
- Jaka brama garażowa? Liczba postów: 148 Grupa: Innowacje w... Warto zainwestować w dobrej jakości bramę garażową, która będzie solidnie wykonana, ciepła i jednocześnie pasowała do aranżacji. Dlatego też stojąc przed wybore...
- Nowoczesne budownictwo?] Liczba postów: 66 Grupa: Innowacje w... W budownictwie często spotykamy się z problemem słabonośnych gruntów, które mogą utrudniać budowę tuneli, mostów czy wiaduktów. Jednym z najskuteczniejszych spo...
- Zarządzanie magazynem, który system WMS? Liczba postów: 36 Grupa: Innowacje w... U nas na systemie Berberis udało się sporo poprawić, przynieść sobie mocną zmianę. Natomiast to nie tak, że nagle z niczego będzie idealnie. Potrzebny jest czas...