poradnik dla budujących i nie tylko

« Powrót do grupy: Innowacje w budownictwie

13 lutego 2007, 19:42

Zgadzam sie: good 0 bad

Informuję wszystkich, że znalazłem super serwis budowlany w internecie. Jest to nowość! Każdy znajdzie odpowiedzi na swoje wątpliwości!
serwis bdb

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 marca 2007, 18:30

Fakt. Już korzystam z tego serwisu BDB. Jak sama nazwa wskazuje jest bardzo dobry!!!
Buduję już ponad miesiąc i każdy niemal krok konsultuję u nich. Za drobną opłatą pytam i mogę pytać bez końca, a odpowiedzi bardzo fachowe mam za darmo! Ile już błędów ominąłem, to nie zliczę, a jestem na etapie zaledwie fundamentów i drenażu! Serwis łatwo znaleźć w dowolnej wyszukiwarce

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 kwietnia 2007, 21:24

Cos mi tu pachnie kryptoreklama. Ty moze ja powiem, jak jest w rzeczywistosci? Wszedlem na ich strone i wyczytałem, że trzeba zaplacic "wpisowe", czyli abonament. A mnie nie przekonuje placenie przed... Moze jakiś okres probny? Skad wiadomo, ze uzyskane porady pomoga mi budowac madrze i oszczednie?

Zgłoś | Cytuj | Link

6 maja 2007, 15:45

Tutaj porady są za darmo:
http://www.kredytdom.pl/poradnik/budujesz/inteligentny_dom/

Zgłoś | Cytuj | Link

18 marca 2008, 20:06

bdb? rzeczywiscie taki dobry?? musze sprawdzic na razie podoba mi sie to forum:)) pzdr www.nowygorzow.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 maja 2008, 23:01

Użytkownik Robson napisał: Cos mi tu pachnie kryptoreklama. Ty moze ja powiem, jak jest w rzeczywistosci? Wszedlem na ich strone i wyczytałem, że trzeba zaplacic "wpisowe", czyli abonament. A mnie nie przekonuje placenie przed... Moze jakiś okres probny? Skad wiadomo, ze uzyskane porady pomoga mi budowac madrze i oszczednie?

Zgadzam się. Nie lubie płacić (nawet drobnych pieniędzy) na jakieś durne wpisowe. Krótka piłka: doradzają, sprawdza się, płacę. Wszystko w tej kwestii

Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2008, 03:46

Czytam i oczom nie wierzę! Ileż demagogii!
Opłata za korzystanie z serwisu BDB wynosi raptem 20 zł za miesiąc. Zwala z nóg?
Co do jakości doradztwa, jakie serwujemy, łatwo sprawdzić - wystarczy kliknąć: o serwisie (za to się nie płaci).
Po opłaceniu abonamentu, możesz wyszukiwać rozwiązania swoich problemów, a jeśli nie znajdziesz, wtedy wysyłasz zapytanie. I otrzymujesz odpowiedź - nie przygodnego anonima jak na każdym forum, lecz specjalisty z imieniem i nazwiskiem.
Jestem specjalistą fizyki budowli oraz rzeczoznawcą. Jakość odpowiedzi masz zagwarantowaną wiedzą i doświadczeniem (to też możesz sprawdzić klikając o serwisie).

Wejdź i się przekonaj, zamiast zrzędzić.

Zapraszam,
Jerzy Zembrowski

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lipca 2008, 14:22

Polecam też wszystkim zainteresowanym nowy portal www.domolandia.pl
Udzielają pomocy nie tylko w zakresie budowlanki ale i wykończenia i wyposażania! Jak dla mnie super:)

Zgłoś | Cytuj | Link

5 listopada 2024, 15:02

Czy wiecie jak przygotować posiłki bez glutenu? Jeżeli szukacie sprawdzonego portalu informacyjnego, to polecam Wam sprawdzić stronę https://wiedzaodpodstaw.pl , gdzie znajdziecie artykuły na najróżniejsze tematy związane z życiem.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Budowa hali Liczba postów: 244 Grupa: Innowacje w... Polecam również namioty od https://partiez.pl/
  • Garaż w mieszkaniu Liczba postów: 13 Grupa: Innowacje w... Szukasz trwałego i funkcjonalnego garażu, który przetrwa lata i doskonale zabezpieczy pojazd, czy sprzęt i akcesoria ogrodowe? Sprawdź Garaże Pająk to producent...
  • Jaka brama garażowa? Liczba postów: 148 Grupa: Innowacje w... Warto zainwestować w dobrej jakości bramę garażową, która będzie solidnie wykonana, ciepła i jednocześnie pasowała do aranżacji. Dlatego też stojąc przed wybore...
  • Nowoczesne budownictwo?] Liczba postów: 66 Grupa: Innowacje w... W budownictwie często spotykamy się z problemem słabonośnych gruntów, które mogą utrudniać budowę tuneli, mostów czy wiaduktów. Jednym z najskuteczniejszych spo...
  • Zarządzanie magazynem, który system WMS? Liczba postów: 36 Grupa: Innowacje w... U nas na systemie Berberis udało się sporo poprawić, przynieść sobie mocną zmianę. Natomiast to nie tak, że nagle z niczego będzie idealnie. Potrzebny jest czas...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 279

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >