porotherm, czy silka?

« Powrót do grupy: Stawiamy ściany

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

18 marca 2011, 11:05

Zgadzam sie: good 0 bad

Ogólnie to wydaje mi się , że silka i ytong to najlepsze materiały budowlane na Polskim rynku, doceniam staż firmy i zadowolenie z jakim się na co dzień spotykam, i to w cale nie jest reklama takie są fakty!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 marca 2011, 13:32

Użytkownik Xella Ekspert Budowy napisał:
No i odpowiadając kazimierowi: należy
trzymać się z daleka od sprzedawców w
hurtowniach budowlanych, którzy zamiast
konkretnego bloczka (prostokątna
Silka), chcą sprzedać inny produkt
(inny silikat?, "kwadratowy"?)
Użytkownik Xella Ekspert Budowy napisał:

chcesz reklamowac swoja firme reklamuj, ale nie wciskaj kitu ze tylko xella ma silikaty sa i inne firmy chociazby grupa silikaty czy sil-pro ktore w sewj ofercie maja silikaty wiec bez glupiej reklamy bo zaczynacie jak slynna praefa od scian keramzytowych...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 marca 2011, 13:33

jezeli chcesz zmienic material wybierz bk a jak juz szukasz czegos konkretnego to wybierz rodzimy Solbet.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 marca 2011, 15:30

odpowiedź do Filip.Ru:

Czytaj, proszę, że zrozumieniem i od początku ten wątek, bo później głupoty wypisujesz. Użytkownik "kazimier" pisał o tym czy może użyć "silkę", i że sprzedawca chce mu sprzedać w kształcie "kwadratowym".
Zatem przypomnę tylko: SILKA jest jedna, jednego producenta czyli firmy Xella; SILKA to nazwa handlowa i marka produktu. Inne produkty silikatowe nie nazywają się SILKA. W całej mojej wypowiedzi nie było takich stwierdzeń, o które mnie posądzasz, drogi użytkowniku Filip.Ru. Tzn. nie napisałem że silikaty ma tylko Xella. Xella ma Silkę i to tyle. Jesli zrozumiałeś inaczej inaczej, to Twój problem. Sprzedawcy w hurtowniach, którzy na hasło Silka wciskają inne silikaty, to po prostu nieporozumienie jakieś..

Pozdrawiam forumowiczów

Zgłoś | Cytuj | Link

22 marca 2011, 21:57

a co jeśli hurtownia wycina sobie kwadraty na własną rękę? ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 marca 2011, 21:58

ale co racja to racja, nawet o porotherm było pytanie jako o konkretną firmę.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2011, 15:08

chce podkreslic i zauwazyc ze zaczeto uzywac potocznego okresleslenie dla silikatow jako silka i wszystkich producentów betonu komórkowego zaczeto okreslac jako bk, dopiero w konkretnym zapytaniu sie pisze ze solbet albo h+h wiec nie wiem skad przeswiadczenie ze niedoczytalem watku.
a skoro mu polecano kwadraty to znaczy ze chodzilo o silikaty nie silke wasza wszechboska!

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2011, 21:55

pax pax moi drodzy. Solbet nie Solbet, Porotherm nie Porotherm, Silka nie Silka... ale bloczki w hurtowni przycinają do kwadratów. ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

13 kwietnia 2011, 14:55

tak zwlaszcza pomaranczowy Ci przytną! chyba ze robisz mozaike to wtedy sie nada!
Guns'N'Roses wieksze zbyt ma Solbet wiec idac twoim tokiem rozumowania to sie cieszy wiekszym zadowoleniem odbiorców.
Juz nie ma tych czasow gdzie byla tylko cegla z okolicznej cegielni i cement z przekretow budowlanych. Mamy mozliwosc wyboru produktu i nasze rodzime materialy zaczynaja skutecznie wypierac innych producentów.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 kwietnia 2011, 21:26

Co racja to racja. Polać mu dobrze mówi :) bk chyba ogólnie ma największą sprzedaż.

Co do przycinania, to może to niezdrowe, ale przeczytałem znów swoj post i starsznie się uśmiałem ^^

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 481

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >