Gość: AnnaS praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Zbigniew praktykant |
Wykonujemy domy głównie z drewna. Prace wykonujemy z
drewna toczonego z bali; bali nie obrabianych mechanicznie;
pół bali - także szkieletowe. Realizujemy obiekty od
projektu pod klucz, z materiałów własnych jak i
powierzonych. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: isomax praktykant |
pozdrawiam serdecznie .budujemy od ponad 30 lat budynki
wykorzystujace energie odnawialna |
| |
offline wsimply praktykant
|
|
| |
Gość: łukasz praktykant |
witam |
| |
Reklamy Google | |
offline hubert.was praktykant
|
Polecam firmę IMPREG-BUD s.c., która specjalizuje się w pracach ogólnobudowlanych już od 1978 roku. Zajmuje się min. kompleksową budową domów na indywidualne zlecenie klietna. Skorzystanie z jej usług da Pani nie tylko gwarancję najwyższej jakości, ale również oszczędność Pani cennego czasu i pieniędzy. Bierze ona na swoje barki pełną odpowiedzialność za kompleksowe załatwienie wszelkich kwestii formalnych jak i rownież przeprowadzenie całego procesu budowy domu. Co więcej, dzięki wieloletniemu funckjonowaniu na rynku i stałej współpracy z licznymi firmami budowlanymi, posiada ona znaczne upusty na materiały budowlane, posiada własne ekipy murarskie, agregaty tynkarskie i wszelkie inne niezbędne przyrządy murarskie, co znacznie zmniejsza koszt budowy Pani domu. Strona internetowa firmy to: www.impreg-bud.pl, tel: 8888-4444-1. POLECAM !!! |
| |
offline BUDOTEX praktykant
|
|
|
poszukuję firmy budowlanej (ekipy) do budowy domu w ok.
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 7 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
- Dezynfekcja Dezynsekcja Deratyzacja Liczba postów: 143 Grupa: Firmy budow... Fajny wątek . Naprawdę bardzo dużo się dowiedziałem. ________________________ _______________________ audyt wewnętrzny w jednostkach sektora finansów publicznyc...
- atrakcje na imprezę Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie imprezę i szukacie czegoś, co zrobi wrażenie na gościach, to fotobudka będzie strzałem w dziesiątkę! Miałam ją na swoim przyjęciu urodzinowym i...
- Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 370 Grupa: Firmy budow... Często w ogrodach pojawiają się w formie i funkcji altanek czy pomieszczeń rekreacyjnych obiekty kontenerowe - czyli np. pawilony handlowe z płyt warstwowych. N...
- Szkolenia BHP Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...