Bardzo dobrą firmą zajmującą się budowaniem konstrukcji stalowych jest www.promus.com.pl z Rudy Śląskiej. Korzystałem z ich usług i polecam ich również wam. Zatrudniają świetnych fachowców, którzy wykonują swoją pracę bardzo dokładnie.
Gość: kimar praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: ikjj praktykant |
Trochę mi osób polecało przez ostatnie tygodnie stronkę oferty-biznesowe.pl. Założyłem konto na próbę na 30 dni bez opłat. Korzysta się rzeczywiście dobrze. Szybki dostęp do przetargów, ładnie podzielone ogłoszenia w kategorie, także w zależności od branży można dotrzeć do tego czego się szuka. Jak przejrzałem sobie cennik za rok dostępu, czy za półrocze to nie wychodzi to zabójczo drogo. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: jateri praktykant |
Po za dobrą firmą, która zajmuje się konstrukcjami stalowymi potrzebujesz też dobrej jakości materiałów. Ja mogę polecić ci firmę www.unitube.pl, która sprzedaje solidne stalowe rury i profile, które są wykorzystywane przy budowie konstrukcji stalowych. |
| |
Gość: gordon praktykant |
Firmą wykonującą konstrukcje stalowe i aluminiowe, która znajduje się na Śląsku jest www.semi.net.pl Sam korzystałem z ich usług i mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm i rzetelne podejście do każdej sprawy. |
| |
offline vascodagamma praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Podnosniki-lodz.pl doświadczony
|
|
| |
offline prom doświadczony
|
Witam serdecznie. Polecam zgłosić się do firmy Commercecon, która zajmuje się projektowaniem, produkcją oraz montażem konstrukcji hal stalowych na terenie całego kraju. Realizowali również projekty na terenie śląska, można je sobie obejrzeć na ich stronie https://commercecon.pl . Ich dużym atutem jest dostosowywanie projektu do indywidualnych potrzeb, co za tym idzie ekologiczne zużycie materiału oraz wysoka estetyka konstrukcji, a także elewacji |
| |
offline HaleStudnicki.pl doświadczony
|
|
| |
Gość: viloi praktykant |
Konstrukcje stalowe po ich wybudowaniu warto poddać badaniom, które wykryją ich ewentualne wady powierzchniowe metali zastosowanych przy budowie itp. Badania tego typu na konstrukcjach stalowych przeprowadza firma www.staltest.pl i polecam wam ich, jeżeli zależy wam na prawdziwych specjalistach. |
| |
offline JanuJanu fachowiec
|
Wiem, że prócz rewelacyjnych płyt warstwowych firma www.e-plytawarstwowa.pl posiada również w swojej ofercie hale stalowe, możecie się ich dopytać o szczegóły jak wygląda taka usługa, bo sam osobiście nie wiem. Kupowałem od nich świetliki dachowe i ścienne, oraz płyty AGRO – produkty naprawdę super, tak więc zakładam, ze i hala będzie niczego sobie. |
|