praca i co dalej

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

14 kwietnia 2025, 16:08

Zgadzam sie: good 0 bad

Bałam się pracy w call center, ale w K2 Dystrybucje trafiłam na świetnych ludzi i spokojne podejście. Jest normalnie, bez ciśnienia. Jak coś, pisz do nich na k2@k2dystrybucje.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 kwietnia 2025, 16:19

Szczerze? Trochę się wahałam, ale teraz nie żałuję. Ekipa super, elastycznie, zero stresu. Jeśli też się zastanawiasz, po prostu napisz na k2@k2dystrybucje.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 kwietnia 2025, 09:27

Tu naprawdę da się pogodzić pracę z codziennym życiem. W K2 Dystrybucje nie czuję, że wszystko kręci się tylko wokół roboty. Jeśli szukasz balansu – pisz na k2@k2dystrybucje.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 kwietnia 2025, 13:21

Dla mnie największy plus Mondi to to, że wszystko masz czarno na białym. Umowa, wynagrodzenie, miejsce pracy – żadnych niespodzianek. Do tego ogarniają mieszkanie, kontakt z koordynatorem cały czas, więc nie jesteś sam.

Zgłoś | Cytuj | Link

przedwczoraj, 01:40

Badania z medycyny pracy najlepiej ogarnąć tutaj http://badania.medycynapracywawa.pl . Nie trzeba czekać tygodniami na termin, wszystko w jednym miejscu, lokalizacja super, no i personel, który zawsze pomoże. Z takim miejscem wszystkie sprawy załatwia się przyjemniej.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Detektyw - czy ktoś korzystał Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Przed nami podpisanie dużego kontraktu, ale pojawiły się pewne wątpliwości co do uczciwości partnerów. Znajomi podpowiedzieli, że warto zasięgnąć pomocy prywatn...
  • Profile aluminiowe Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Zabieram się za budowę szklarni na mojej działce – coś lekkiego, ale stabilnego, bo w okolicy często mocno wieje. Myślałem o drewnie, ale jednak chcę czegoś trw...
  • Sposób na zdrowie Liczba postów: 595 Grupa: Trudne tema... Telemedycyna daje możliwość uzyskania nie tylko recepty online przez Internet, ale również innych dokumentów medycznych. W trakcie zdalnej konsultacji otrzymasz...
  • Rolety na wymiar Liczba postów: 4 Grupa: Trudne tema... Marzenie o idealnym, przytulnym domu staje się coraz łatwiejsze do zrealizowania. Kiedy myślimy o przestrzeni, która ma nas otaczać i w której będziemy odpoczyw...
  • Wentylacja na hali Liczba postów: 5 Grupa: Trudne tema... Luberto o jaką wentylację chodzi dokładnie? jak masz halę produkcyjną to masz też podział na przestrzenie. Instalacja pneumatyczna to też część instalacji went...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19670 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 276

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >