prace na wysokości

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5

17 sierpnia 2024, 17:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Do takich prac na wysokościach trzeba mieć jakieś szczególne uprawnienia? Szukam aktualnie jakichś ciekawych ofert pracy za granicą i nie wiem za bardzo, na co się zdecydować. Doradzicie coś? Czy warto organizować coś takiego przez polską firmę? Na stronie https://carework.pl/premia-wielkanocna czytałem, że potrafią oferować fajne bonusy. Co myślicie na ten temat?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 stycznia 2025, 18:08

Jeśli chodzi o prace na wysokościach to skorzystałem z usług firmy Alpintop Usługi wysokościowe Rzeszów . Malowali mi elewację i szczerze mogę polecić

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 lutego 2025, 12:40

Nie każda praca na wysokości może być wykonana przy użyciu rusztowań czy dźwigów. W wielu przypadkach to właśnie usługi alpinistów przemysłowych są najlepszym rozwiązaniem! Zajmują się oni czyszczeniem elewacji, montażem reklam i zabezpieczaniem antykorozyjnym powierzchni. Poznaj najpopularniejsze zlecenia, które wymagają umiejętności alpinistycznych tutaj: https://steigerteam.pl/popularne-uslugi-alpin istyczne-ktore-warto-zlecic-specjalistom/, a będziesz miał pewność, że zadania te zostaną zrealizowane profesjonalnie i z zachowaniem procedur bezpieczeństwa.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2025, 11:48

W odniesieniu do usług remontowych, usługi wysokościowe Kraków stają się nieodłącznym elementem wielu projektów. W sytuacjach, gdy konieczne jest przeprowadzenie prac na dużych wysokościach, dobrze jest skorzystać z pomocy ekspertów. Ich doświadczenie w zakresie montażu oraz konserwacji, a także mycia elewacji, gwarantuje efektywność i bezpieczeństwo. Ciekawym pomysłem może być także regularne przeglądanie stanu budynku, aby w porę zareagować na ewentualne usterki.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Hydraulik z doświadczeniem - Warszawa Liczba postów: 47 Grupa: Firmy budow... U mnie zaczęło się od niewielkiej plamy na suficie, a skończyło na zrywaniu części zabudowy. Dlatego skontaktowałem się z polecaną mi firmą Świat Instalacji - l...
  • Własna firma Liczba postów: 309 Grupa: Firmy budow... Kancelaria specjalizuje się w sprzedaży, skup zadłużonych spółek i likwidacji spółek, zapewniając pełną obsługę prawną oraz doradztwo biznesowe. Oferują równi...
  • Dekorator wnętrz Liczba postów: 179 Grupa: Firmy budow... Bigg Boss is a popular Indian reality television show based on the Dutch format of Big Brother. The Hindi version airs on Colors TV and has completed 18 season...
  • Roboty ziemne, usługi koparko-ładowarką - Warszawa Liczba postów: 96 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie jakiekolwiek prace drogowe lub budowlane, warto zwrócić uwagę na firmę BET-POL - https://bet-pol.com/ . Zajmują się szerokim zakresem usług – o...
  • Księgowa Liczba postów: 70 Grupa: Firmy budow... Czy polecicie jakieś biuro rachunkowe w Warszawie?

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19593 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 122

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >