problem z pokojem

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

1 lipca 2007, 15:30

Zgadzam sie: good 0 bad

Witajcie. Czy ktoś może mi pomóc?. Mam problem z ma lym pokojem w bloku z płyty. W pokoju jest nieprzyjemny zapach. Trudno go opisać. Może troszkę kwaśny. Dziewne jest to że zapach pojawia się i znika. Zimą np. pojawiał się przy otwartm oknie a ginął przy zamkniętym choć to nie było regułą. Może ktoś mi powie co może być przyczyną?, gdzie szukać?.
O dziwo w innych pomieszczeniach jest normalnie.
pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 lipca 2007, 10:13

Witaj
sprawdzałes szczelnosć okna? Moze masz jaiegoś grzybka, który sobie spokojnie "zyje" w Twoim pokoju? Moze jakas wilgoć dostaje sie do srodka? Obadaj dokladnie sciany :)
Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lipca 2007, 01:31

owszem był grzybek ktory wynikal z wadliwej konstrukcji balkonu. spóldzielnia problem naprawila a ja zbilem tynk do plyty w miejscu gdzie byl grzyb i zabezpieczylem preparatem grzybobojczym. w tym momencie nie ma zadnych znamion obecnosci grzyba...

Zgłoś | Cytuj | Link

7 kwietnia 2009, 17:10

Witam,
grzyb nie jest wcale taki prosty do zwalczenia. U mnie w domu jak był remont, to ekipa chyba z miesiąc walczyła z grzybem łazienkowym. Sprawdź jeszcze raz dobrze to miejsce w którym kiedyś był grzyb. Może się odnowił.
Pozdrawiam,
J.F

Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2009, 11:42

Obejrz dokładnie cały pokuj a potem napisz odrazu co zobaczyłęs.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie okna dachowe? Liczba postów: 339 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 522 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
  • Sypialnia Liczba postów: 51 Grupa: Technologie... Widziałam ostatnio świetną opcję na https://kefmeble.pl/ na wygodne i stylowe łóżka kontynentalne, które super sprawdzą się w sypialni – idealnie łączą elegancj...
  • jakie pustaki do budowy domu Liczba postów: 293 Grupa: Technologie... Bloczki betonowe cieszą się bardzo dużą popularnością wśród materiałów budowlanych wykorzystywanych do budowy domków jednorodzinnych. Moim zdaniem bardzo fajny....
  • Fotowoltaika Liczba postów: 161 Grupa: Technologie... Zdecydowałam się na montaż fotowoltaiki w domu i to była świetna decyzja. Wybrałam firmę SIB (fotowoltaika w bielsku białej) z Bielska-Białej i mogę ich szczerz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 128

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >