program do aranżacji wnętrz

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

7 czerwca 2014, 21:53

Zgadzam sie: good 0 bad

wchodzisz sobie na www.imoplan.pl rejestrujesz sie i smigasz :) a darmowy jest na pewno bo to z unijne dzielo wiec za darmoche :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 czerwca 2014, 12:33

wszystko fajnie tylko to unijne dzieło chyba dla zaawansowanych jest?:/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 czerwca 2014, 12:09

dlaczego dla zaawansowanych?

Zgłoś | Cytuj | Link

12 czerwca 2014, 20:40

bo nie do końca radzę sobie z obsługą tego programu:/

Zgłoś | Cytuj | Link

12 czerwca 2014, 21:29

a bo nie od razu Rzym zbudowano hehehe
ja też sie troche motalem na początku. ale nie jest tak trudny program jakby moglo się wydawać. jest tez instrukcja: http://www.youtube.com/watch?v=ChRoVukIb0U
mam nadzieje, ze pomoglem. pozdro

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 czerwca 2014, 21:52

dzięki wielkie za pomoc, instrukcja bardzo pomocna. Fajnie było poszaleć z aranżacją wnętrz, a póxniej zobaczyć wynik w 3D:)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prezent dla narzeczonej Liczba postów: 82 Grupa: Wykańczamy... Wybór prezentu dla narzeczonej to często wyzwanie, zwłaszcza jeśli zależy na czymś wyjątkowym i symbolicznym. Biżuteria dobrze sprawdza się w takiej roli, bo łą...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19695 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 397

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >