projektant ogrodu do hotelu

« Powrót do grupy: Projektowanie ogrodu

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

10 stycznia 2016, 15:42

Zgadzam sie: good 0 bad

ja z czystym sumieniem moge polecic www.rfstudio.pl robia naprawde swietne projekty, maja dobre pomysly

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 stycznia 2016, 13:31

możesz śmiało skontaktować się z firmą Lawendowy Ogród z Sulejówka. Robili nam ogród 2 lata temu i też od tego czasu korzystamy z ich usług przy pielęgnacji terenu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 lutego 2016, 11:41

myślę, że studio projektowe Sztuka w ogrodzie podjęłoby się takiego zadania a mogę je szczerze polecić :) tutaj link do strony: www.w-moim-ogrodzie.pl/oferta

Zgłoś | Cytuj | Link

15 marca 2016, 10:12

moge ci polecić firme Rock&Flower Studio, projektowali mój ogród i wygląda świetnie, mysle ze z hotelowym ogrodem poradziliby sobie równie dobrze

Zgłoś | Cytuj | Link

21 marca 2016, 09:11

Akurat firm zajmujących się projektowaniem ogrodu jest bardzo wiele,warto wcześniej poczytać opinie na ich temat,tak aby się potem nie rozczarować. Co do samej obsady ogrodu w postaci roślin czy krzewów,to możecie liczyć na nasza pomoc,właśnie tym zajmujemy się na co dzień.

www.FutureGardens.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 czerwca 2016, 03:54

a ja swój ogrod projektowalem dzieki www.wogrodzie.pl mogę polecic ich wszystkim, swietne ceny i przede wszystkim jakość projektow, naprawde warto

Zgłoś | Cytuj | Link

20 czerwca 2016, 16:19

Kilku moich znajomych, również ja skorzystaliśmy z oferty http://wladcaogrodow.pl. Specjalizują się w projektowaniu prostych w utrzymaniu ogrodów. Utrzymanie przestrzeni zielonej bardzo tanie. U mnie ogród po ich wykonaniu praktycznie samodzielnie się zarządza. Korzystam tylko z ich usług wspierających przed sezonem zimowym, aby nie narazić się na kłopoty pielęgnacyjne. Wiarygodna oferta, znana w Poznaniu. Na pewno zero ryzyka pod względem kosztów i jakości.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 czerwca 2016, 16:27

ja korzystałem w usług tej firmy http://www.gardenphilia.com. Ich specjalnością są programy do projektowania architektury krajobrazu. Uwzględniają również zmiany sezonowe, czyli możecie zobaczyć ogród o każdej porze roku.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lipca 2016, 11:32

z wlasnego doświadczenia mogę śmiało polecic firme www.wogrodzie.pl naprawde maja bardzo dobre pomysły, a do tego konkurencyjne ceny

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2016, 23:55

Czy dziś już nikt nie urządza ogrodów samodzielnie? Ja o swój dbam sama i co roku coś w nim zmieniam. W tym chciałabym go uzupełnić o sporą altankę a do tego obowiązkowo girlandy ogrodowe np. takie jak te z oferty Amled http://amled.pl/pl/c/Girlandy-OGRODOWE/548 . Wybór jest spory i jeszcze nie do końca wiem, jakie konkretnie oświetlenie LED tego typu wybiorę, ale na pewno jestem bardzo ciekawa, jaki dzięki niemu powstanie klimat w ogrodzie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Projekt ogrodu Liczba postów: 60 Grupa: Projektowan... Zanurz się w świat piękna i harmonii, gdzie natura spotyka nowoczesność, a przestrzeń staje się miejscem wypoczynku i inspiracji. Jako specjaliści w projektowan...
  • drzewka do ogródka Liczba postów: 100 Grupa: Projektowan... Tyle jest inspiracji w necie, podpowiedzi, nawet gotowych projektów, że spokojnie i na luzie można samemu coś wymyślić i stworzyć a potem się cieszyć z własnych...
  • Problem z warzywami Liczba postów: 349 Grupa: Projektowan... Moim zdaniem, każdy ogrodnik powinien znaleźć idealny warzywnik dla swoich roślin. Dlatego polecam artykuł dostępny na https://www.drewno-betonowe.pl/warzywnik -...
  • jakie rośliny na skalniak Liczba postów: 38 Grupa: Projektowan... Praktycznie wszystko można kwiaty tak posadzić, ja bym pewnie pomieszał tulipany, róże, może jeszcze hortensje? Te kwiaty są o tyle ciekawe, że z czasem zmienia...
  • Firma ogrodnicza Liczba postów: 8 Grupa: Projektowan... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli są tutaj osoby zainteresowane tematyką ogrodnictwa, to polecam Wam sprawdzić stron...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19626 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 222

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >